Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIT Motors importatorul KIA in Romania incepe campania de service #StaiAcasa 2020

Publicat:


Service-urile ramân deschise pentru a ajuta clienții care au cu adevarat nevoie sa circule, sa poata face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa.


Lansata ca urmare a crizei Coronavirus, campania #StaiAcasa asigura, contra cost, preluarea pe platforma*…

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: Caravana „Europa in fiecare localitate” a ajuns in Maramureș!!!

10:55, 16.03.2024 - Caravana „Europa in fiecare localitate” a ajuns in Maramureș! Pentru a sublinia importanța apartenenței la UE, tinerii liberali din Maramureș au desfașurat un steag de dimensiuni impresionante cu tricolorul Romaniei și steagul Uniunii Europene. Integrarea europeana a adus Romaniei investiții, dezvoltare…

Peter Szijjarto: Ungaria nu se va implica in campania electorala din Romania, dar tinem pumnii UDMR

19:36, 15.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe si Comertului din Ungaria, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca guvernul de la Budapesta nu se va implica in campania electorala din Romania, insa va "tine pumnii" pentru ca UDMR sa obtina un rezultat bun.

Romania inoveaza. Donatorii de sange, sustinuti prin Programul Fidelis 2024

09:35, 21.02.2024 - Astazi, 21 februarie 2024, se da startul unei noi ediții a programului de titluri de stat FIDELIS , continuand astfel colaborarea stabilita intre Morning Glory, Rock FM, Centrul de Transfuzie Sanguina București și Ministerul Finanțelor. Programul incurajeaza donațiile de sange prin oferirea de beneficii…

Cine este „Micul Pitagora”, adolescentul roman care cucerește, rand pe rand, Olimpiadele de Matematica. Tanarul a inceput sa faca calcule complicate de la o varsta frageda, iar astazi s-a inscris in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”

11:25, 02.02.2024 - David Anghel este geniul matematicii in Romania. Tanarul roman a inceput sa faca calcule complicate inca din clasa a II-a, prin intermediul cursurilor Arhimede și Euclid, anticipandu-se un viitor stralucit in domeniul matematicii.

Campanie Anti-Ro-Exit, lansata de PSD. Negrescu: Susținem introducerea in Constituție a apartenenței la UE

15:11, 28.01.2024 - Europarlamentarul Victor Negrescu, atrage atenția, duminica, in contextul unui eveniment organizat de peste 600 de reprezentanți ai PES activists Romania și membri PSD, ca ieșirea țarii noastre din UE ar fi „cel mai anti-național demers” și „un dezastru economic” pentru romani.

Noul ministru moldovean de Externe merge in Romania, la invitația lansata de Luminița Odobescu

20:00, 24.01.2024 - Noul ministru de Externe de la Chișinau, Mihai Popșoi, a anunțat ca urmeaza sa intreprinda o vizita de lucru la București, fiind invitat de Luminița Odobescu in timpul discuției telefonice pe care a avut-o la scurt timp, dupa ce a fost desemnat in aceasta funcție.

Dacia a vandut peste 40.000 de vehicule pe piața din Romania in 2023

12:11, 17.01.2024 - Dacia a inmatriculat in 2023 un numar de 46.124 de vehicule pe piața din Romania, in creștere cu 14,8% fața de cele 40.179 de unitați comercializate in anul precedent, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Astfel, Dacia a avut o cota de 28,6% din totalul inmatricularilor de vehicule noi. Pentru…

Cutremurele nu pot fi prevazute, dar putem fi pregatiți pentru ele

07:00, 17.01.2024 - In ultimele 48 de ore, in Romania s-au produs mai multe cutremure in zona Vrancea.  Campania naționala de informare și pregatire a populației pentru cutremur „Nu tremur la cutremur” este realizata pe fondul necesitații transmiterii catre populație a unui mesaj unitar, conținand informații corecte privind…


Ce parere ai despre aceasta stire?