Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Vaida, mesaj pentru Vulpița, după ce tânăra a spus că are un nou partener! „Ai grijă să nu cazi în vreo altă capcană” / VIDEO

Publicat:

a transmis un mesaj pentru Vulpița, dupa ce tanara a spus ca are un nou partener. Frumoasa prezentatoare i-a adresat tinerei din Blagești niște sfaturi, printre care sa aiba grija sa nu cada in vreo alta capcana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment al specialistilor: Infractorii cibernetici isi perfectioneaza constant scenariile si tacticile de atac, apeland diverse metode pentru a prinde in capcana potentiala victima / In ce consta metoda ”Mesaj de la sef”

11:55, 09.04.2024 - “Infractorii cibernetici isi perfectioneaza constant scenariile si tacticile de atac, apeland diverse metode pentru a prinde in capcana potentiala victima. Cu o simpla cautare pe internet putem sa gasim tot felul de exemple de astfel de tentative in care angajatii au fost pacaliti de infractori care…

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Nicolae Ciuca, mesaj de forța de la Chișinau: „Cetațenii Republicii Moldova știu deja ca Romania le este cel mai de incredere partener”

10:40, 01.03.2024 - „Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut, vreau sa transmit astazi, de la Chișinau, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin in acest context de securitate deosebit de complicat.Cetațenii Republicii Moldova știu deja ca Romania le este cel mai de incredere partener. Noi, liberalii,…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Vulpița a plecat din țara! De ce ar fi parasit Veronica Stegaru Romania

11:10, 01.02.2024 - Veronica Stegaru a plecat din Romania, iar aceasta veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor in urma cu puțin timp. Iata de ce a parasit Romania și de ce nu mai locuiește in Blagești, locul la care nu era dispusa sa renunțe prea curand.

Pui de urs, prins in capcana pe o strada din Odorheiu Secuiesc- Ursoaica si al doilea pui, aflati in zona- A fost emis mesaj Ro-Alert

21:55, 29.01.2024 - Un pui de urs a fost prins, luni seara, intr-o capcana, pe o strada din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, iar ursoaica si al doilea pui se afla in zona. Ca urmare, oamenii au fost avertizati privind prezenta animalelor prin mesaj Ro-Alert, potrivit news.ro.Potrivit ISU Harghita, printr-un apel…


Ce parere ai despre aceasta stire?