Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Vaida, în doliu! Ce mesaj a transmis vedeta, cu lacrimi în ochi, în direct: „Ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte!”

Publicat:

Cu vocea sugrumata de durere, a transmis un mesaj emoționant. Cu lacrimi in ochi, prezentatoarea „” și-a luat ramas-bun de la o persoana foarte importanta din viața sa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.

Teodora Stoica, in lacrimi, pe platformele de socializare. Ce mesaj a transmis fiica lui Meme Stoica: „Se implinesc patru ani de cand ...” / VIDEO

13:10, 31.01.2024 - Cu lacrimi in ochi, Teodora Stoica a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Dupa ce, in trecut, s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, fiica lui Meme Stoica a marturisit ca ii este recunoscatoare divinitații. 

Bia Khalifa, in doliu! Mesajul trist transmis de blondina: „Suntem toți indurerați...” / FOTO

14:40, 28.01.2024 - Bia Khalifa este in doliu! Vedeta trece printr-o perioada destul de grea și asta pentru ca a pierdut o persoana draga ei. Iata ce mesaj trist a transmis blondina prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?