Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Vaida, clipe grele în așteptarea rezultatului pentru testul de coronavirus: „Tremuram, nu puteam să conduc”

Publicat:

a povestit ca a trecut prin clipe grele in așteptarea rezultatului pentru testul de coronavirus. Frumoasa prezentatoare a spus ca tremura din incheieturi și ca nu a stat langa copii, atunci cand a ajuns acasa. Din fericire, rezultatul testului este negativ.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Power Couple Romania, 14 februarie 2024. Cosmin Natanticu și Eliza au trecut prin clipe grele in bucatarie. Ce a pațit concurenta

21:15, 14.02.2024 - In cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia proba din aceasta saptamana i-a surprins pe concurenți intr-o noua ipostaza, și anume, intr-o bucatarie cu susul in jos. Iata cat de bine se coordoneaza partenerii cand... lumea lor este data…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Zodia nefericita a lunii martie. Acești nativi vor trece prin clipe grele

09:21, 06.02.2024 - Luna martie nu vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor fi nefericiți in perioada urmatoare. Ei vor varsa multe lacrimi in primavara, dar vor avea de invațat lecții importante. Viața lor se va schimba radical și vor fi urmariți de ghinion la tot pasul.

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.

Profesorul Bogdan Cristea trece prin clipe grele | Familia cere ajutorul

09:55, 20.01.2024 - Apreciatul profesor de limba și literatura romana Bogdan Cristea trece printr-o situație extrem de dificila, dupa ce ar fi fost diagnosticat cu o boala grava. Anunțul a fost facut de sora acestuia prin intermediul paginii de Facebook administrate, pana nu demult, de tanarul profesor. Pe parcursul intregii…

Iasmina Halas s-a confrunat cu grave probleme de sanatate, dupa ce a pierdut sarcina! Vedeta a trecut prin clipe grele luni de zile: ”M-am apropiat mai mult de Dumnezeu”

23:55, 07.01.2024 - Dupa ce in luna octombrie a trecut prin clipe grele, pentru ca a pierdut sarcina, pentru Iasmina Halas a urmat o perioada extrem de grea. Vedeta a aflat ca mai are și alte probleme de sanatatea, ceea ce a facut-o sa traverseaze clipe dificile. Care e starea ei in momentul de fața și cine i-a fost alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?