Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 3. Maria a explicat de ce poartă inel de logodnă, după situația delicată cu Liviu

Publicat:

Maria a fost vazuta de curand purtand numeroase inele, dar inclusiv un inel tip logodna pe degetul inelar, motiv pentru care a starnit numeroase intrebari. Ce a raspuns fosta caștigatoare Mireasa sezonul 3 cand a fost intrebata de ce inca mai poarta un inel de logodna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Mireasa, sezonul 9. Care este motivul pentru care Liviu s-a desparțit de Iulia in direct. Tanarul a spus totul, fara ezitare

12:25, 23.03.2024 - In gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis sa se desparta de Iulia. La scurt timp de la alegerea luata, cei doi au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a vorbit despre ruptura care s-a produs intre ei.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata, pregatiri inainte de venirea pe lume a fiului lor. Ce i-au cumparat cei doi copilul lor: „Urați-ne succes” / FOTO

12:15, 11.02.2024 - Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata se pregatesc pentru momentul in care iși vor cunoaște primul copil. Cei doi sunt entuziasmați de noua etapa din viața lor și au inceput deja sa faca pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor.

Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Ce s-a intamplat in pauza publicitara, dupa ce Andrada și Antonia și-au spus replici taioase

14:45, 05.02.2024 - In urma gelei de vineri de la Mireasa, Andrada și Antonia au avut un schimb de replici. Andrada a numit-o „falsa” pe Antonia, dupa ce aceasta a facut o gluma, spunand ca se simte atras de Liviu, asta dupa ce Andrada a avut discuții cu Albert.

Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viața are. Trebuia sa se casatoreasca in vara anului 2024

16:15, 29.01.2024 - Maria a dat mai multe detalii despre viața sa. Tanara a povestit ca nu a fost crescuta de mama biologica, ci de soția tatalui sau, pe care o iubește nespus și pe care o considera ”mama”


Ce parere ai despre aceasta stire?