Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu, SCANDAL uriaş. S-au despărţit la scurt timp după ce au devenit un cuplu

Publicat:

Andrei s-a suparat dupa ce a aflat ca iubita sa inca menține o relație de prietenie cu Dorian, fostul sau iubit, scrie huff.ro. Acesta i-a și trimis un buchet de flori concurentei.

Carmen a spus ca Dorian știa ca ea vrea sa vina la emisiune, insa ca nu i-a zis nimic. De cealalta parte, Andrei a spus ca in acest timp și-a dat seama ca vrea mai multe explicații și ca dorea sa le auda de la iubita lui. „Daca a plecat de langa mine, nu e problema mea", a spus Andrei.

Sergiu s-a implicat in discuția lor și a intrebat-o pe tanara daca ar accepta sa se impace cu Dorian, in cazul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, s-a desparțit de Sergiu pentru ca ar fi pastrat legatura cu Horia, presupusul iubit din afara competiției? Mesajul cu subințeles al fostului concurent / FOTO

13:50, 11.02.2024 - Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, s-au numarat printre cuplurile care au fost intens susținute de fani, chiar și atunci cand au aparut controverse. Una dintre situațiile mai dificile prin care au trecut cei doi a fost atunci cand s-a aflat de Horia, barbatul despre care s-a spus ca ar fi iubitul…

Madi și Sergiu, finaliștii de la Mireasa, sezonul 8, s-au desparțit. De ce au ajuns la separare, la mai puțin de doua luni de cand s-au casatorit civil: „La insistențele soției mele...” / FOTO

10:05, 11.02.2024 - Pareau ca sunt mai fericiți ca niciodata, dar de curand au anunțat desparțirea. Sergiu a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, dupa o perioada in care s-a zvonit ca ar exista probleme intre cei doi.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, reacție acida la adresa celor care l-au criticat. Postarea facuta de fostul concurent, la scurt timp dupa ce soția lui a ajuns la spital: „Voi apela la autoritați” / FOTO

17:10, 20.01.2024 - Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, este foc și para! Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 a avut, de curand, o reacție acida la adresa celor care l-au criticat. Iata postarea facuta de fostul concurent de la Mireasa, la scurt timp dupa ce soția lui a ajuns la spital!

Bia Khalifa, scandal uriaș cu iubita lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a amenințat-o, iar blondina ii da replici dure: ”E o femeie turbata, o țaranca”

23:45, 15.01.2024 - Bia Khalifa e implicata intr-un scandal uriaș cu nimeni altcineva decat Alina Marymar, iubita lui Tzanca Uraganu. Cele doua și-au imparțit cuvinte dure, iar partenera manelistului chiar ar fi amenințat-o pe blondina, totul dupa ce ar fi dansat alaturi de Tzanca Uraganu in noaptea de Revelion. Iata ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?