Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa a trăit un coșmar la nuntă! Gestul scandalos făcut de cumnată: „Ți-a făcut un favor, crede-mă”

Publicat:

Fericirea nu a durat mult pentru o femeie din , care visa la o viața lunga și fericita alaturi de soțul sau. Lumea se pregatea de nunta, invitații erau sosiți și lucrurile pareau sa fie pe fagașul normal atunci cand un conflict a izbucnit intre mireasa și cumnata sa!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.

Mireasa. Delia și Liviu devin tot mai serioși cu privire la relația lor. Doamna Ioana nu crede in iubirea afișata: „Prea mult și fara rost” / VIDEO

01:50, 09.04.2024 - Delia și Liviu formeaza un cuplu recent in casa Mireasa și au inceput sa se afișeze tot mai mult. Cu toate ca tinerii sunt gata sa se cunoasca cat mai bine și devin serioși, doamna Ioana nu crede in gesturile pe carele afișeaza și ii considera falși.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

„Am trait in Anglia ca un rege. Nu mi-e dor de bani”. Un ardelean s-a intors in tara dupa 14 ani, a facut o ferma și e fericit de decizia luata

10:21, 28.03.2024 - Andrei a trait 14 ani in Londra, unde a avut la picioare aproape tot luxul din lume. A lasat insa totul și a decis sa se intoarca acasa, la Porumbacu de Jos, in județul Sibiu, unde a inființat Tower Farm Transylvania.Andrei Nicola a emigrat in Marea Britanie in 2009, iar la inceput a fost muncitor necalificat…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.

Un avion a fost intors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustator” a facut, fara oprire, de fața cu toata lumea

18:01, 26.01.2024 - Un pasager a reușit sa intarzie un intreg zbor, dupa ce a a provocat o serie de „turbulențe” nașteptate. Gestul barbatului i-a deranjat pe toți cei aflați la bord și pentru ca nu a știut ce sa mai faca, echipajul a intors avionul din drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?