Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela, noi atacuri la adresa Adelinei. Alin s-a văzut nevoit să vorbească cu mama lui

Publicat:

a intervenit in discuțiile fetelor, care erau nemulțumite de refuzul Alinei de a se plia pe negocierile ținute de restul concurenților in privința task-ului de a-și schimba casele.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bașcanul Gagauziei a sosit din nou la Moscova de unde lanseaza atacuri dure la adresa președintelui Maia Sandu

19:25, 21.04.2024 - Șeful Autonomiei Gagauze a Republicii Moldova, Evghenia Guțul, a sosit la Moscova, informeaza corespondentul TASS.Intrebata cu cine intenționeaza sa se intalneasca, Gutul a raspuns: "Nu pot sa raspund inca '...', dar vor fi mai multe intalniri".

Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia dupa atacuri la adresa unui judecator

04:45, 08.04.2024 - Un judecator al Curții Supreme din Brazilia a dispus inițierea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat pe acesta de „cenzura” si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.


Ce parere ai despre aceasta stire?