Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mira de la Dj Project a fost externată: "Ştiu că o să fie bine". Iată cum arată artista după accident FOTO

Publicat:

Mira a fost externata dupa cateva zile de spitalizare. Ea a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru fanii sai și o fotografie.

"Merg spre casa, cu puține emoții, dar știu ca o sa fie bine❤️ Mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, sper sa reușesc intr-o zi sa raspund la fiecare in parte", a scris Mira.

, DJ Maxx și noua lor colega de trupa, Mira, au ajuns de urgența la spital luni seara, dupa ce au fost raniți intr-un accident care a avut loc pe .

"Am auzit o bubuitura, am iesit din masina, avem sange pe fata, scuipam sange. Am crezut…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

19:15, 07.04.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanești, județul Valcea. Circulația rutiera este blocata total intre județele Sibiu și Valcea.

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Un adolescent, retinut dupa ce a injunghiat un elev in curtea unui liceu

06:05, 04.04.2024 - Un adolescent de 15 ani a fost retinut, aseara, fiind acuzat ca a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6 al Capitalei.   Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”, situat in sectorul 6 al Capitalei. „Tanarul, de 15 ani, banuit de savarsirea faptei a fost retinut pentru 24 de ore.…

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Incepe refacerea DN7A, spectaculosul drum din „Elveția Romaniei”. Doar turcii au depus o oferta VIDEO

18:00, 04.03.2024 - Drumul național care leaga Valea Oltului de Valea Jiului, precum și județele Valcea și Hunedoara, va intra in reabilitare pe o porțiune de peste 20 de kilometri, investiție care va costa aproximativ 100 de milioane de lei.

Valea Oltului blocata in urma unui accident rutier. Elicopter SMURD, solicitat pentru una dintre victime

15:00, 22.02.2024 - In urma unei coliziuni intre doua autovehicule, produsa joi dupa-amiaza, 22 februarie 2024, pe DN7 / E81, in localitatea Caineni, soldata cu doua victime, circulația intre Valcea și Sibiu a fost intrerupta total

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.

Valcea: Un mort și patru raniți intr-un accident in Dragotești

21:45, 09.02.2024 - Un grav accident rutier s-a petrecut pe DJ 678, in localitatea Dragoești, in urma caruia o persoana a murit și patru au fost ranite. Potrivit IPJ Valcea , o coliziune a avut loc intre un autoturism și o autoutilitara. In urma impactului, din pacate, conducatorul autoturismului, un barbat de 57 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?