Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minunea de la PNL - Au câștigat liberalii alegerile, se deschide spitalul. PSD face plângere penală

Publicat:

a avut, duminica, la Prefectura din Iasi o intalnire cu reprezentanti ai sistemului medical iesean, una dintre problemele discutate fiind si cea legata de intarzierea deschiderii spitalului mobil de la marginea municipiului Iasi.

Citește și: SURSE - 'Șoptitorii' lui Orban, puși pe lista la alegerile parlamentare: framantari mari in PNL

“Sper ca vineri sa avem primul pacient internat la spitalul mobil de la Letcani. Sunt evaluari care se fac in prezent, inclusiv in privinta personalului necesar“, a afirmat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, informeaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Slovacii și-au ales un președinte prorus, susținut de premierul Fico. Peter Pellegrini a caștigat alegerile prezidențiale din Slovacia

09:35, 07.04.2024 - Peter Pellegrini, partenerul de coaliție al premierului prorus Robert Fico, a fost ales noul președinte al Slovaciei, cu peste 53 la suta din voturi. El l-a infrant pe candidatul opoziției, un diplomat de cariera, consolidand astfel controlul prim-ministrului și guvernului naționalist pro-Putin și pro-Orban…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Tudorel Toader nu mai este rectorul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Cine a caștigat alegerile

23:15, 18.03.2024 - Profesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, el fiind invins in turul doi, la o diferenta de peste 250 de voturi de Liviu Maha, profesor de economie, scrie News.ro.

Rectorul Marian Moiceanu, la al treilea mandat la conducerea Universitații de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu”

12:55, 27.02.2024 - Marian Moiceanu, rector cu doua mandate la Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu” din București, va ramane in funcție inca cinci ani, dupa ce a caștigat alegerile organizate in cadrul instituției, conform unui anunț al biroului electoral. Moiceanu a avut un contracandidat in scrutinul…

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Scenariu-bomba pentru alegeri. Cum și-ar putea imparți funcțiile Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca

11:36, 05.02.2024 - In plus, potrivit unui document semnat in ultima ședința interna, liberalii sunt gata sa desființeze organizațiile care nu fac performanța la alegerile locale. La finalul saptamanii, liderii Coaliției trebuie sa ia o decizie și in ceea ce privește comasarea alegerilor.Scenariul potrivit caruia social-democrații…

PNL Timiș, dupa contestarea imparțirii banilor județului: ”Lupii, paznici la Prefectura”

09:45, 30.01.2024 - PNL Timiș ataca decizia Prefecturii Timiș de a contesta in instanța modul in care CJ Timiș a decis imparțirea banilor catre primariile din județ. Liberalii vorbesc despre o isterie a liderilor PSD, care nu mai are limite. ”Isteria liderilor PSD Timis nu mai are limite. Dupa aprobarea prin votul majoritații…


Ce parere ai despre aceasta stire?