Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Mediului, semnal de alarmă pentru România. Deșertificarea, fenomenul îngrijorător din țara noastră: „Este nevoie de o intervenție serioasă”

Publicat:

Marți seara, a transmis un mesaj de alerta pentru țara noastra, avand ca subiect principal de dezbatere deșertificarea Romaniei, un fenomen care ia amploare și care pune in pericol integritatea terenurilor din Romania. Potrivit ministrului Mediului, pana in luna septembrie,specialiștii au in plan pregatirea strategiei Nationale pentru Prevenirea si si Degradarii […] The post , semnal de alarma pentru Romania. Deșertificarea, fenomenul ingrijorator din țara noastra: „Este nevoie de o intervenție serioasa” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Transurban Satu Mare trage un nou semnal de alarma

14:55, 20.03.2024 - Intr-un apel adresat publicului, compania municipala de transport in comun, Transurban Satu Mare, subliniaza problemele serioase cauzate de parcarile neregulamentare care afecteaza circulația autobuzelor in oraș. Fenomenul parcarilor neconforme nu doar ca genereaza intarzieri semnificative ale mijloacelor…

Depopularea satelor, fenomen ingrijorator in Romania. Imbatranirea populației, semnal grav de alarma

10:35, 13.03.2024 -  In satul Caramidaru din Mehedinți in 2021 locuiau 61 de persoane. Numarul lor insa a scazut drastic de atunci, iar satul este pe cale sa se tranforme intr-o localitate fantoma, la fel ca multe altele din țara. Oamenii spun ca se simt izolați, mai ales ca toții tinerii pleaca.Oamenii spun ca primarul…

Depopularea satelor, fenomen ingrijorator in Romania. Imbatranirea populației, semnal grav de alarma

07:10, 12.03.2024 -  In satul Caramidaru din Mehedinți in 2021 locuiau 61 de persoane. Numarul lor insa a scazut drastic de atunci, iar satul este pe cale sa se tranforme intr-o localitate fantoma, la fel ca multe altele din țara. Oamenii spun ca se simt izolați, mai ales ca toții tinerii pleaca.Oamenii spun ca primarul…

Semnal de alarma tras de șeful SGG, clujeanul Mircea Abrudean: „Pericolul extremist este unul extrem de mare pentru Romania”

10:50, 04.03.2024 - Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a declarat, duminica seara, la Reghin, ca pericolul extremist este unul foarte de mare pentru Romania si este extrem important ca romanii sa isi dovedeasca solidaritatea la alegerile din 9 iunie.

Eugen Tomac trage un semnal de alarma: Deep Fake-ul este o amenințare la adresa securitații naționale

21:10, 26.02.2024 - Europarlamentarul Eugen Tomac (PMP/PPE) atrage un serios semnal de alarma cu privire la fenomenul tot mai extins al Deep Fake-ului. El susține ca s-a ajuns la o așa situația grava incat de multe ori cu greu mai poate fi deosebit un fake de ceea ce este real. In aceste condiții el susține ca avem a face…

Fenomenul care distruge speranța bolnavilor din Romania. Medicii trag un semnal de alarma

15:30, 16.02.2024 - Sistemul medical din Romania se confrunta cu o problema care tinde sa devina critica, la inceputul anului 2024. Este vorba despre lipsa donatorilor cadaverici, care conduce la un numar mic de transplanturi de organe efectuate de cadrele medicale.

Semnal de alarma pentru romani! O noua frauda online! Se trimit notificari false de poprire pe cont

14:45, 01.02.2024 - Semnal de alarma pentru romani! A aparut o noua frauda online in Romania! Se trimit notificari false de poprire pe cont. Mesajele par a fi trimise de Direcția de Impozite și Taxe. Iata cum arata mesajul, dar și ce a transmis instituția cu privire la aceasta inșelaciune!

Oana Roman, semnal de alarma asupra prețurilor la alimente in Romania: „Ce poți cumpara in alta țara europeana cu aceeași suma”

18:41, 21.01.2024 - Oana Roman, s-a aratat revoltata pe rețelele sociale, din cauza prețurilor la alimente din Romania. Vedeta și-a prezentat lista de cumparaturi, pe care le-a facut la un hipermarket local și a evidențiat discrepanțele de cost, comparativ cu alte țari europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?