Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Educaţiei promite să rezolve problema pagiatelor: Nu se poate altfel. Garantez cu mandatul pe masă

Publicat:

Noul ministru al a vorbit la despre problema plagiatelor, si a promis ca, in mandatul sau, va rezolva aceasta problema prin implementarea unui registru national unic, care sa integreze toate diplomele academice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu rabdarea treci și marea... sau depașești situațiile neplacute in trafic! Diana Șucu știe cum sa rezolve orice problema facand apel la calm. Cine i-a dat „batai de cap” soției lui Dan Șucu / PAPARAZZI

23:45, 06.04.2024 - Diana Șucu este o apariție de fiecare data și știe sa se faca remarcata nu doar prin vestimentație, ci și prin felul in care rezolva orice situație. Nimic nu pare sa fie prea dificil pentru soția afaceristului, nici macar atunci cand se afla in trafic sau cand apar momente tensionate.

Interviu | Profesorul care l-a detronat pe Tudorel Toader de la șefia Universitații Al. I. Cuza: „Colegii care meritau n-au fost promovați nici macar intern”

07:05, 31.03.2024 - Liviu Maha, noul rector al Universitații Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași, a acordat un interviu reporterilor Libertatea, in care și-a detaliat proiectul managerial, abordand și problema eventualelor prejudicii de imagine aduse instituției de invațamant de fostul ministru al justiției Tudorel Toader,…

DUBLA CETAȚENIE Ciuca promite dubla cetațenie romanilor din Spania

08:00, 19.03.2024 - Problema imposibilitatii detinerii cetateniei romane in paralel cu cea spaniola a fost discutata vineri de presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL,... The post DUBLA CETAȚENIE Ciuca promite dubla cetațenie romanilor din Spania first appeared on Informatia Zilei .

Cum vrea sa rezolve ministrul italian al Justiției problema fugarilor romani

19:30, 12.03.2024 - Ministra justiției, Alina-Ștefania Gorghiu, a avut, marți, o intrevedere cu omologul italian, Carlo Nordio, in cadrul careia au semnat o Declarație comuna privind dezvoltarea parteneriatului in domeniul justiției intre cele doua instituții.

Primul oraș din Romania cu jurați din randul cetațenilor care sa rezolve problema traficului rutier

20:10, 27.02.2024 - Primaria Ramnicu Valcea a inițiat un proiect inedit prin care cetațenii se pot implica in rezolvarea unor probleme de administrație publica locala. Un juriu format din 20 de membri aleși printr-o loterie va avea misiunea de a gasi soluții la traficul aglomerat din oraș.

Facturile la curent și gaze nu "incap" in e-Factura. Cum incearca ANRE și ANAF sa rezolve problema

12:20, 15.02.2024 - ANRE si ANAF incearca de la finalul anului trecut sa rezolve problema incompatibilitatii dintre reglementarile si formatul facturilor la energie electrica si gaze, si cele ale sistemului national e-Factura, obligatoriu de la 1 ianuarie pentru agenti econo

Anunț privind concediile medicale. Cum vrea Guvernul sa rezolve problema noii taxe

15:40, 08.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca va stabili impreuna cu ministrul Sanatatii si cel al Finantelor o „foaie de parcurs" in cazul concediilor medicale. Anunțul vine ca urmare a protestelor privind introducerea unei noi taxe.

E plin Manașturul de minori trimiși la cerșit. Clujenii cer autoritaților sa rezolve problema: „Cel puțin de 3 am dat in 20 de metri”

11:00, 30.01.2024 - Tot mai multe persoane adulte se folosesc de minori pentru a cerși pe strazile Clujului. Oameni zic ca in Manaștur au vazut copii de 4-5 ani la cerșit, care umblau pe la mașinile ce așteptau sa intre la McDonald's, in stația Minerva. „In Manaștur, luni erau prin zona primaverii, big și minerva foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?