Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul de Externe iranian, despre revenirea la acordul nuclear: „Biden poate ridica toate sancţiunile prin trei decrete prezidenţiale”

Publicat:

Teheranul va respecta toate angajamentele pe care si le-a asumat in cadrul Acordului de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, daca presedintele-ales al ridica sanctiunile americane impuse republicii islamice, anunta ministrul iranian de , care apreciaza ca acest lucru poate fi realizat foarte rapid, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Reuniunea Consiliului de Securitate. Pozitiile Israelului si Iranului

06:01, 15.04.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a cerut Consiliului de Securitate sa impuna „toate sanctiunile posibile” impotriva Iranului, in urma atacului Israelului, relateaza luni AFP. „Consiliul trebuie sa actioneze”, a afirmat Gilad Erdan in cursul unei reuniuni de urgenta a Consiliului, solicitand in special…

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Zeci de rusi au mers la mormantul lui Navalnii pentru a arata cu cine ar fi vrut sa voteze la alegerile prezidențiale

18:15, 17.03.2024 - Zeci de rusi s-au adunat duminica la mormantul lui Aleksei Navalnii de la Moscova pentru a-l alege simbolic pe liderul defunct al opozitiei in ultima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, relateaza Reuters.

Ministrul petrolului: Principala conducta de gaz din Iran a fost lovita de sabotaj

23:15, 14.02.2024 - Doua explozii de-a lungul principalei rețele de gazoducte sud-nord din Iran au fost cauzate miercuri de sabotaj, a declarat ministrul iranian al petrolului la televiziunea de stat, fara a numi niciun suspect, conform Reuters. Ministrul iranian al petrolului spune la televiziunea de stat ca sabotajul…


Ce parere ai despre aceasta stire?