Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul de externe al Israelului îi dorește lui Jeremy Corbyn să piardă alegerile

Publicat:

Ministrul de externe al Israelului si-a exprimat joi speranta ca va pierde alegerile de saptamana viitoare in , invocand acuzatii de antisemitism la adresa liderului , intr-un interviu citat de Reuters, potrivit Agerpres.

in propria dezordine politica dupa doua alegeri neconcludente, scrutinul britanic a dat nastere la putine comentarii din partea liderilor israelieni in ciuda ingrijorarii profunde in randul evreilor britanici in legatura cu Corbyn si unor informatii in mass-media ca unii ar putea opta sa emigreze daca el castiga.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Ministrul de externe britanic indeamna Israelul sa nu recurga la represalii impotriva Iranului

12:35, 15.04.2024 - Ministrul de externe britanic, David Cameron, a indemnat Israelul sa nu riposteze dupa atacul Iranului cu drone si rachete in weekend, afirmand ca ar trebui sa gandeasca ‘atat cu inima, cat si cu mintea’, intrucat actiunea Teheranului a fost un esec aproape total, relateaza Reuters. Atacul Iranului…

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Israelul refuza cererea Turciei de a trimite ajutoare in Gaza, afirma ministrul turc de externe

20:30, 08.04.2024 - Israelul a refuzat cererea Turciei de a se alatura lansarilor aeriene de ajutoare umanitare pentru palestinienii din Gaza, iar Ankara va lua noi masuri impotriva Israelului ca raspuns, a declarat luni ministrul sau de externe, Hakan Fidan, potrivit Reuters. Turcia, care a denunțat Israelul pentru ofensiva…

Biden și Trump au caștigat alegerile primare pentru prezidențiale in Michigan. Un numar mare de democrați nu vor vota pentru Biden

08:30, 28.02.2024 - Președintele american Joe Biden a caștigat cu ușurința marți alegerile primare prezidențiale ale democraților din Michigan, insa votul de protest al democraților suparați din cauza sprijinului sau pentru razboiul Israelului impotriva Hamas in Gaza a depașit așteptarile organizatorilor, transmite Reuters.

UE avertizeaza Israelul ca ofensiva asupra orașului Rafah va fi „absolut catastrofala”: „Un milion de oameni nu pot disparea pur și simplu, in cer”

21:06, 19.02.2024 - Uniunea Europeana a avertizat luni, 19 februarie, Israelul sa nu lanseze o ofensiva militara in Rafah, despre care miniștrii de externe ai blocului comunitar au spus ca ar crea un dezastru pentru cei aproximativ 1,5 milioane de refugiați inghesuiți in orașul de la marginea sudica a Fașiei Gaza, relateaza…

Ministrul iranian de Externe: 'Securitatea Marii Roșii este legata de evoluțiile din Gaza'

02:30, 18.01.2024 - Ministrul iranian de Externe, Hossein Amirabdollahian, a transmis miercuri ca atacurile impotriva Israelului și a intereselor acestuia din partea „Axei Rezistenței” se vor opri daca razboiul din Gaza inceteaza, avertizand ca conflictul ar putea accentua tensiunile in Orientul Mijlociu, conform Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?