Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Trăistariu a trăit UMILINŢA VIEŢII. A dezvăluit tot: "Am făcut pe mine!"

Publicat:

a povestit cea mai rușinoasa situație cu care s-a confruntat vreodata.

"Eram prin gimnaziu. Cand primeam scrisori de la prieteni de departe, din țara, prin Poșta... le corectam cu roșu și le trimiteam inapoi".

"Am fost tocilar convins. Intr-a VIII-a am invațat pentru examen toate cele opt comentarii pe de rost. Cuvant cu cuvant. Intr-a XII-a, pentru Bac, am invațat primele zece comentarii pe de rost... din totalul de 107, dupa care am abandonat ideea. Și am inceput, de nevoie, sa invaț logic. La oral am luat 10".

Eurovision 2020. se pregateste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Revoluția din 1989, pentru elevi: “Reconstituirea evenimentelor poate duce, in activitațile de la clasa, la discuții contradictorii”

07:15, 22.04.2024 - Istoria e scrisa de invingatori, spunea Winston Churchill. In cazul nostru, invingatorii par sa fie și PNL, și PSD, foști adversari politici in anii ’90, dar care, azi, la 33 de ani de la Revoluție, reușesc sa guverneze impreuna Romania. Mai mult, ei au reușit sa impuna in școli o noua materie opționala…

Cați bani a incasat Mihai Traistariu pentru piesa „Tornero”. Ce suma primește și in prezent

18:50, 26.03.2024 - In urma cu 18 ani, Mihai Traistariu s-a clasat pe locul 4 la ediția din 2006 Eurovision, totul mulțumita piesei „Tornero”, de pe care inca mai incaseaza bani, noteaza click.ro. Artistul a expus povestea din spatele piesei, semnificația ei și banii pe care i-a incasat. „Piesa are o poveste foarte frumoasa.…

Mihai Traistariu, șocat de reprezentanta Ucrainei la Eurovision! Ce zice despre solista care canta in pamperși? „Alyona, cu suzeta la pachet și cu laptic! Va fi in top 3”

17:45, 12.03.2024 - Mihai Traistariu a ramas, pur și simplu, șocat atunci cand a dat cu ochii de Alyona Alyona, reprezentata Ucrainei la Eurovision. Tanara rapper-ița uimește lumea intreaga cu apariția sa: canta fara jena in pamperși, cu suzeta la gat și cu un biberon in mana, noteaza click.ro. Mulți o dau favorita in…

Știrile Antena Stars. Mihai Traistariu, reacție dupa ce reprezentata Ucrainei la Eurovision 2024 s-a afișat imbracata intr-un scutec. Artista avea o suzeta la gat / VIDEO

21:15, 08.03.2024 - Reacția lui Mihai Trastariu, dupa ce reprezentanta Ucrainei la Eurovision 2024 s-a afișat imbracata intr-un scutec, dar și cu o suzeta la gat. Ce a marturisit indragitul artist, in exclusivitate pentru Antena Stars.

(video) Un duet va reprezenta Ucraina la Eurovision 2024: Cine a castigat biletul spre Suedia si cum suna piesa „Teresa&Maria”

08:05, 07.02.2024 - Ucraina și-a ales reprezentantul pentru Eurovision 2024. Astfel, Alyona Alyona și Jerry Heil au caștigat preselecția naționala și vor reprezenta țara in Suedia cu piesa „Teresa & Maria”. Duetul a caștigat in urma unui vot mixt dintre juriu și telespectatori, potrivit unian.net .

DOINA CORNEA: PORTRETUL CURAJULUI IN GRADINA FRICII. O marturie pentru istoria recenta a Romaniei

14:51, 31.01.2024 - Cand am fost solicitat sa scriu un Cuvant inainte pentru albumul expoziției dedicate personalitații, dar și picturilor Doinei Cornea, m-am gandit ca acest album ar putea fi un prim pas spre perenitatea unui simbol moral de care, din nou, avem atata nevoie

Reacția lui Mihai Traistariu, dupa ce TVR a anunțat ca Romania va fi absenta la Eurovision 2024: „Ii doare in cot”

13:35, 28.01.2024 - Dupa ce TVR a anunțat joi, 25 ianuarie, ca Romania nu va participa la ediția din acest an a concursului Eurovision, Mihai Traistariu a afirmat ca este „foarte dezamagit” și „suparat”.

Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024

09:20, 26.01.2024 - Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024 Continue reading Mihai Traistariu, revoltat dupa ce a aflat ca Romania nu va participa la Eurovision 2024 at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?