Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela de la MPFM, transformată de intervențiile estetice. Cum arată după ce și-a mărit buzele

Publicat:

Multe foste concurente de la „Mireasa pentru fiul meu” au trecut prin transformari semnificative, de la incheierea competiției și pana acum. Daca ceva mai cunoscut caz este cel al Lorenei, sunt insa și alte foste „mirese” care au trecut pragul medicului estetician și s-au transformat – unele chiar foarte dramatic.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Fiica Anamariei Prodan, filmata intr-un salon de infrumusetare. Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre interventiile estetice: „Ma simt increzatoare”

10:46, 19.02.2024 - Fiica Anamariei Prodan a fost filmata recent intr-un salon de infrumusetare. Dupa ce, in ultima vreme, s-a vorbit destul de mult despre operațiile pe care și le-ar fi facut la nivelul feței, Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre interventiile estetice. Marturisirea surprinzatoare a sportivei. Fiica…

Sarah Prodan, adevarul despre intervențiile estetice. La ce procedura apeleaza. Anamaria Prodan: „Poate sa ma judece oricine”

19:30, 18.02.2024 - Sarah Prodan, fiica Anamariei Prodan, a intrat in cabinetul medicului estetician pentru o procedura care o ajuta in viața ei de sportiva. Doctorul a ținut sa precizeze ca bachetbalista nu are operații estetice și nici proceduri la nivelul feței.

Vica Blochina, atentionata ca exagereaza cu interventiile estetice. Raspunsul blondinei, uluitor: „Nu-mi doresc!”

09:05, 17.02.2024 - Vica Blochina a fost atenționata de o colega din showbiz ca exagereaza cu intervențiile estetice. „O sa fii de plastic”, a fost replica data de una dintre apropiatele sale. Raspunsul blondinei i-a luat pe mulți prin surprindere. Puțini credeau ca de asta trece fosta dansatoare pragul medicilor esteticieni.…

Reacția lui Gheorghe Turda atunci cand a aflat ca Elena Merișoreanu, colega lui de breasla, a apelat la interventiile estetice. Ce crede despre Bianca Dragușanu!

16:40, 11.02.2024 - Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintrei cei mai apreciati artiști de muzica populara. Ce doi sunt și prieteni, participand de multe ori impreuna la diverse evenimente. Recent, cantareata a dezvaluit ca a apelat la o noua intervenție estetica, iar acum, intrebat despre acest subiect, Turda…

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cristian Marinescu a venit in emisiune ca sa iși gaseasca jumatatea. Și-ar dori o partenera care sa-i semene mamei sale: ”Consider ca...” / VIDEO

22:00, 25.01.2024 - Cristian Marinescu este unul dintre concurenții sezonului 9 Mireasa. Tanarul in varsta de 26 de ani a intrat in competiție cu dorința de a-și gasi jumatatea. A marturisit ca și-ar dori sa gaseasca o femeie care sa ii semene mamei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?