Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Microbiolog DSP Hunedoara: ”Nu “ne-am testat” pentru ca nu ne încadrăm în definiția de caz”

Publicat:

Au recoltat sute de probe de la persoane venite din zonele roșii și nu numai, insa lor nu li s-a The post Microbiolog DSP Hunedoara: ”Nu “ne-am testat” pentru ca nu ne incadram in definiția de caz” appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

AGRICULTURA HUNEDOREANA – 21 aprilie 2024

11:10, 19.04.2024 - Invitat: Pavel IOVANEASA, crescator de oi, președinte Asociația Zonala a Crescatorilor de Ovine „Retezatul” Hațeg The post AGRICULTURA HUNEDOREANA – 21 aprilie 2024 appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Mesaj RO-ALERT de vant puternic, in județul Hunedoara

06:50, 02.04.2024 - Avertizare COD PORTOCALIU, fenomene meteo imediate, interval orar 06:35-09:00, intensificari ale vantului de 80…85 km/ h, vijelii. Se va emite The post Mesaj RO-ALERT de vant puternic, in județul Hunedoara appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A

16:00, 01.04.2024 - Invitat: Cristian ROMAN, istoric și Constantin GAINA, artist fotograf The post IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

„Politia mi-a spus sa ii tai capul”, replica hilara a autoritaților pentru un sofer care s-a trezit cu un sarpe veninos in masina

12:20, 28.03.2024 - Un barbat din Baia de Cris, judetul Hunedoara, a gasit in propriul autoturism un sarpe veninos.Panicat, omul a sunat la 112, iar reacția Poliției este una de cascadorii rasului. Ei i-au recomandat, telefonic, sa-i taie capul șarpelui. Reptila scapase din terariul unui crescator. Un barbat din Baia de…

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE

19:05, 08.02.2024 - Invitata: Ioana TOMA, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice de Tineret 2024 – Gangwon The post PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Vijelii de proporții in țara. Copaci cazuți peste fire electrice sau mașini și acoperișuri smulse de vant

15:50, 05.02.2024 - A fost vijelie de proporții in centrul țarii, dar vantul puternic a afectat și alte zone din țara. Pompierii din judetele Sibiu, Cluj si Hunedoara au intervenit, luni, pentru indepartarea mai multor copaci doborati de vant peste fire electrice sau peste autoturisme si a unor acoperisuri smulse de rafalele…

CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA

17:30, 30.01.2024 - Invitați : Sorin STANCULESCU,profesor de fizica și  Eliza KURTA,eleva clasa a – XII –a la Colegiul Național ,,Decebal” Deva The post CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .


Ce parere ai despre aceasta stire?