Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Michel Aoun: Libanul va rezolva criza refugiaţilor de pe teritoriul său, ''indiferent de opiniile UE şi ale ONU''

Publicat:

, , a dat asigurari vineri ca tara sa va gasi o solutie la criza refugiatilor sirieni de pe teritoriul sau, ''indiferent de opiniile UE si ale ONU'', relateaza agentia Xinhua.

Aoun s-a exprimat in cadrul unei intalnirii cu o delegatie ministeriala a UE si cu seful misiunii UE de observatori la alegeri, potrivit biroului de presa al presedintiei libaneze.

Potrivit presedintelui Aoun, criza refugiatilor sirieni ''reprezinta o amenintare existentiala pentru stabilitatea, independenta si suveranitatea Libanului''.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum rezolvi rapid problemele cu infundarea canalizarii?

15:11, 19.04.2024 - Intr-un moment sau altul, fiecare dintre noi ne confruntam cu probleme legate de infundarea țevilor de canalizare, este inevitabil. Resturile aruncate in sistem se acumuleaza zilnic și, in timp, formeaza depuneri care blocheaza sistemul de canalizare. O astfel de problema poate fi și dificila și dezagreabila,…

Ciprul propune expulzarea refugiaților sirieni din Europa inapoi in „zonele sigure” din Siria

17:35, 18.04.2024 - Presedintele Ciprului, Nikos Christodoulides, a declarat, joi, ca „un numar semnificativ” de state membre ale UE sprijina o propunere a tarii sale privind reevaluarea situatiei din Siria si revenirea in zonele „sigure” din aceasta tara a refugiatilor care au plecat de acolo in perioada care a trecut…

Soluțiile unui economist roman din Danemarca pentru ieșirea UE din criza: „Nu se rezolva cu poezii ONG-iste” EXCLUSIV

05:40, 09.04.2024 - UE traverseaza o perioada economica delicata, iar țari ca Germania se afla in recesiune. Profesor la Copenhagen Business School, in Danemarca, Cornel Ban considera ca a sosit momentul inființarii unui fond de investiții publice european care sa susțina an de an programe ambițioase, similare PNRR.

Primaria Chișinau, dupa anunțul lui Buzu pe criza asistenților personali: „Fac probleme, dupa care spun ca le rezolva”

13:05, 20.03.2024 - „Guvernul cauzeaza probleme grave la Chișinau, dupa care face politica și declara ca rezolva aceste probleme, inclusiv este situația asistenților personali”. Astfel a reacționat Primaria Chișinaul la anunțul ministrului Muncii Alexei Buzu și premierului Dorin Recean.

Președintele El Salvadorului spune ca poate „rezolva” criza din Haiti, dupa ce bandele criminale au dezlanțuit haosul

01:30, 11.03.2024 - Președintele El Salvadorului Nayib Bukele a afirmat duminica, intr-un mesaj pe platforma X, ca poate rezolva criza din Haiti, unde bandele criminale au dezlanțuit haosul in ultimele zile, relateaza AFP.

Singapore ofera prime de 69.000 de euro pentru infirmiere, in incercarea de a rezolva criza de personal agravata de pandemie

12:06, 21.02.2024 - Autoritatile din Singapore au anuntat acordarea unor prime substantiale, care pot ajunge pana la 69.000 de euro, pentru a incuraja infirmierele sa ramana in sistemul public de sanatate din Singapore, care se confrunta cu o penurie de personal si imbatranirea populatiei, transmite AFP.

Retailerii cer acțiuni suplimentare din partea UE pentru a rezolva criza din Marea Roșie

16:15, 16.02.2024 - Eurocommerce, principala organizatie reprezentantiva a sectorului de retail european, a facut vineri un apel catre institutiile Uniunii Europene precum si catre statele membre UE sa rezolve criza din Marea Rosie care perturba comertului, subliniind ca aceasta criza are deja un impact semnificativ asupra…

Rețeta pentru ciorba țaraneasca. Cum sa o prepari pentru cel mai bun gust

16:05, 31.01.2024 - Indiferent de locul in care este servita, ciorba țaraneasca este un preparat perfect pentru gusturile tuturor pofticioșilor. Iata cum poți face una dintre cele mai gustoase ciorbe țaranești ținand cont de sfatul gospodinelor din Ardeal.


Ce parere ai despre aceasta stire?