Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metroul din New York folosește vocile unor celebrități pentru a le cere călătorilor să fie precauți

Publicat:

Metroul din a gasit o metoda inedita prin care ii roaga pe calatori sa fie precauți: a inceput sa utilizeze vocile unor celebritați care sa le reaminteasca oamenilor regulile sanitare pentru a impiedica astfel raspandirea noului coronavirus, transmite Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost impușcat in cap la metroul din New York, dupa ce a atacat un alt calator și a scos un pistol

14:10, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News.

Execuție in stil mafiot la metroul din New York - Un barbat a fost impușcat in cap

13:25, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News. Potrivit politiei, barbatul in varsta de 36 de ani s-a apropiat de un…

Un barbat a fost impușcat in metroul din New York, in urma unei altercații

12:35, 15.03.2024 - Un barbat a fost transportat in stare critica la spital, joi dupa-amiaza, dupa ce a fost impușcat de un alt barbat, in urma unui conflict intre cei doi care a degenerat, intr-o stație de metrou din New York, SUA, relateaza ABC News.Conflictul a inceput dupa ce un barbat de 32 de ani s-a urcat in garnitura…

Atac la metroul din New York: un mort și cinci raniți grav!

09:25, 13.02.2024 - Un barbat inarmat a deschis focul intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx. A ucis o persoana si a ranit alti 5 oameni. Focurile de arma au izbucnit intr-un tren care circula spre nord, in timp ce doua grupuri de adolescenti se certau, au declarat autoritatile. Victimele, varste intre…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.

Un mort și 5 raniți dupa ce un individ a deschis focul la metroul din New York

08:15, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane, potrivit Reuters.

Impușcaturi la metroul din New York. Un mort și cinci raniți dupa o incaierare izbucnita intr-un tren

07:30, 13.02.2024 - Politiștii din New York cauta un barbat inarmat care a inceput sa traga cu o arma intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx, omorand un om si ranind alte cinci persoane, transmite Reuters.

Callas - Oana Pellea, o productie la intersectia dintre teatru si opera, pe scena Operei Nationale Bucuresti

15:15, 07.02.2024 - Premiera „Callas - Oana Pellea” de Terrence McNally, o productie la intersectia dintre teatru si opera ce exploreaza multiplele fatete ale personalitatii sopranei Maria Callas, va avea loc i 24 si 25 februarie, de la ora 18.30, la Opera Nationala Bucuresti, potrivit news.ro.Piesa lui Terrence McNally…


Ce parere ai despre aceasta stire?