Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metroul din Drumul Taberei versus racheta Falcon Heavy. Rateul românesc și succesul american, în CIFRE ȘI COMPARAȚII. DEZVĂLUIRI BOMBĂ!

Publicat:

Viața bate filmul! Romania versus SUA! Cazuri concrete: proiectul metroului spre si cel al rachetei au demarat aproape in acelasi timp- dar numai unul dintre ele s-a incheiat pana acum cu succes. Mai exact, licitațiile la metroul din au inceput in 2008, lucrarile in 2012, iar de atunci termenele de finalizare au fost amanate... Surpriza sau nu, , cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Loredana Groza, gest emoționant pentru o tanara nevazatoare: „Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc sa o vada”

12:46, 26.03.2024 - Loredana Groza și-a dorit din tot sufletul sa o intalneasca pe Petra, o tanara nevazatoare care a impresionat cu povestea ei de viața. Intalnirea a fost una emoționanta, iar artista a primit o lecție de viața pe care nu o va uita niciodata.Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania,…

Drama vedetei din Romania care a slabit 65 de kilograme dar s-a ingrașat la loc. „Nu pot sa ma abțin”

21:55, 11.03.2024 - In ciuda succesului sau in lupta cu kilogramele in trecut, recenta desparțire de soțul sau, Catalin Dobrescu, pare sa fi pus o povara suplimentara asupra cantareței. Oana Radu a marturisit public ca stresul și problemele personale cu care se confrunta in urma divorțului i-au afectat stilul de viața…

Visul romanesc – Succes american. Cine este Michaela Deac, una dintre femeile de succes din Chicago. A pus bazele unei afaceri in urma cu 22 de ani

17:55, 09.03.2024 - Michaela Deac a dat Romania pe America in urma cu 22 de ani și a ajuns una dintre cele mai cunoscute femei din Chicago, dupa ce a pus bazele unei afaceri. Iși aduce aminte cu drag de viața simpla de la țara și spune ca a ramas același om modest.

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Visul romanesc - Succes american. Cine este Gabriel Constantin, general manager la hotelul Trump. Locuiește in Chicago de 20 de ani: „Ma simt ca in prima zi cand am inceput”

21:10, 24.02.2024 - Gabriel Constantin a dat Romania pe America in urma cu mai bine de 20 de ani. Barbatul este general manager la hotelul Trump. Iși incepe fiecare dimineața in jurul celorlalți manageri și ai angajaților.

Poveste de viața. Din copil-problema, Marius Grosu a devenit tanara speranța a filmului romanesc VIDEO

18:01, 16.02.2024 - Tanarul constanțean Marius Grosu, actor la Academia cunoscutului regizor Iura Luncașu, pregatește doua proiecte independente de film și lucreaza la pelicula romaneasca ce face acum furori in cinematografele din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?