Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metodele corecte pentru a păstra verdețurile, roșiile și usturoiul pentru iarnă. Așa nu se vor strica deloc

Publicat:

Perioada propice pregatirii conservelor pentru sezonul rece se apropie de sfarșit. Majoritatea gospodinelor se concentreaza acum pe depozitarea legumelor la congelator. Acestea urmeaza sa fie folosite in diverse mancaruri preparate in timpul lunilor ce urmeaza. Cum se depoziteaza corect ierburile aromatice, insa? Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pastrezi verdețurile, roșiile și […] The post Metodele corecte pentru a pastra verdețurile, roșiile și usturoiul pentru iarna. Așa nu se vor strica deloc appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una din trei gravide/mame minore din Romania a ramas insarcinata in jurul varstei de 15 ani

12:15, 25.04.2024 - Una din trei gravide minore a ramas insarcinata pentru prima data in jurul varstei de 15 ani sau mai puțin, arata datele unui studiu calitativ realizat de Salvați Copiii Romania. Numai in 2022, 746 de nașteri au fost inregistrate la fete cu varsta intre 10 și 14 ani, alte 1.286 de nașteri fiind la mame…

FOTO: Atmosfera „hibernala” pe Masivul Saca, taramul narciselor. Cand va fi acoperit cu un covor de narcise:

11:25, 20.04.2024 - In aprilie, Masivul Saca din Parcul Național Munții Rodnei așteapta inflorirea narciselor cu un covor generos de zapada. Cand va fi acoperit cu un covor de narcise: Temperaturile au scazut drastic in ultimele zile in intreaga țara. In zonele de munte și-au facut apariția chiar fulgii, iar imaginile…

Harta investițiilor din județul Mureș. Comuna Zau de Campie, 35 de milioane de lei, in perioada 2012-2023, proiect nou in valoare de 41 de milioane de lei

16:05, 19.04.2024 - Comuna Zau de Campie are 3108 locuitori, potrivit datelor recensamantului din 2021. Majoritatea sunt romani (79,31%), cu minoritați de romi (9,97%) și maghiari (5,69%), iar 4,92% nu și-au declarat etnia. Comuna este formata din 9 sate și este cunoscuta datorita lacurilor din zona, Rezervației Naturale…

Anomaliile vremii de la final de aprilie, explicate de meteorologi. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada nu arata deloc bine

09:25, 18.04.2024 - Deși ne-am fi dorit sa avem vreme de primavara, din pacate, anomaliile vremii de la final de aprilie ne-au dat peste cap, trecand de la ninsori și valori negative, la peste 30 de grade. Majoritatea acestor anomalii au fost explicate de meteorologi, iar in ceea ce privește prognoza meteo pentru urmatoarea…

Roșiile de Scarișoara, pentru prima data pe piața inca din martie. Cu cat ajung la vanzare

23:35, 02.04.2024 - Un producator din Scarișoara, județul Olt, recunoscut pentru ca an de an pune pe piața printre primii tomate romanești gustoase, a reușit sa culeaga roșii inca din prima jumatate a lui martie. Iarna blanda și investițiile in modernizarea solariilor i-au permis performanța.

Facturi uriașe la gaze primite de turdeni inainte de Paște!

10:55, 25.03.2024 - In dimineața asta locuitorii din Turda Noua au primit facturile la gaze iar acum iși pun mana-n cap la propriu. Spun ca vor ramane fara banii de Paște daca achita facturile in integralitate. Spre exemplu un pensionar cu o pensie de 1.100 de lei, are numai la gaze facturi de 1.200 de lei. Mai vine apa,…

Alimentele care conțineau cele mai multe E-uri in perioada comunista. Cu ce se stropeau roșiile

22:00, 02.02.2024 - In ciuda parerilor potrivit carora produsele alimentare erau sanatoase in perioada comunista, realitatea pare a fi cu totul alta. O inginera in chimia alimentelor a dezvaluit ce E-uri se foloseau pentru a trata diverse produse comercializate pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Cum se tratau roșiile. E-urile…

Filipii de Iarna, credințe și superstiții stravechi din zona Mureșului

21:15, 31.01.2024 - Muzeul de Etnografie „Anton Badea" din municipiul Reghin a prezentat, miercuri, 31 ianuarie, o serie de credințe stravechi din zona etnografica a Mureșului, referitoare la perioada 25 ianuarie-2 februarie, cunoscuta sub numele de Filipii de Iarna, perioada in care oamenii credeau ca nu este bine sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?