Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metoda simplă care te ajută să afli pe unde intră frigul în casă. Aşa vei scăpa de pierderile de căldură din locuinţă

Publicat:

Vrei sa ai o locuința cand mai primitoare și calduroasa? In prag de iarna este necesar sa iți dai seama daca frigul intra in casa ta, așa ca un truc genial o sa te ajute pentru a rezolva aceasta problema neplacuta. Nici nu o sa crezi cat este de simplu! Frigul intra in casa ta? […] The post Metoda simpla care te ajuta sa afli pe unde intra frigul in casa. Asa vei scapa de pierderile de caldura din locuinta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum te ferești de furtul de date pe telefonul tau mobil: Metoda simpla prin care blochezi aceste aplicații

15:20, 17.04.2024 - In zilele noastre, telefonul poate face aproape orice. Din pacate, el poate și sa urmareasca totul. Smartphone-urile au devenit o mina de aur pentru colectarea datelor, dar nu ești neputincios, exista lucruri pe care le poți face pentru ca al tau sa fie mai puțin accesibil și valoros pentru cei care…

Elon Musk a gasit metoda pentru a scapa de conturile false de pe X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori

14:01, 16.04.2024 - Elon Musk a gasit o metoda banoasa pentru a scapa de conturile false de pe reteaua de socializare X. O taxa ar putea fi introdusa pentru noii utilizatori care vor sa posteze sau sa interactioneze.

Vine frigul la Timișoara. Colterm da drumul la caldura

13:25, 15.04.2024 - Deși in ultimele zile Timișoara s-a confruntat cu temperaturi mai ridicate decat era de așteptat, urmeaza ca in perioada urmatoare sa revina la temperaturi mai scazute. Tocmai de aceea, și Colterm va relua furnizarea de agent termic incepand de miercuri dimineața.

Metoda simpla prin care Sophia Loren scapa de cearcane. Actrița are multa grija de ea la 89 de ani

01:20, 11.04.2024 - Sophia Loren este o figura iconica in cinematografia mondiala și un simbol al eleganței și frumuseții italiene. De-a lungul anilor a fost un exemplu pentru numeroase femei, iar sfaturile simple de ingrijire la care a apelat intotdeauna au facut-o sa straluceasca.

Clatite la sticla. Cea mai simpla metoda de a face clasicul desert

08:50, 30.03.2024 - Daca n-ai auzit pana acum de clatite la sticla, atunci trebuie sa știi ca acesta este cel mai simplu desert pe care il poți face. Clatitele le poți umple cu ce vrei, de la crema de ciocolata, pana la fructe proaspete sau miere cu nuca ori chiar umpluturi sarate. Cum sa faci acest desert Cu […] The post…

Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul

10:35, 26.02.2024 - Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul in țara noastra. Iata ce temperaturi se vor inregistra in perioada urmatoare, dar și cum va fi vremea in perioada „Babelor”!

Povestea familiei care a construit o casa moderna din baloți de paie: „Soba ajuta la incalzirea intregii locuințe” FOTO

23:16, 18.02.2024 - O familie din comuna Bradești, județul Harghita, locuiește de șase ani intr-o casa construita din baloți de paie. Locuința este realizata integral din materiale naturale și a starnit admirația oamenilor.

Folia de aluminiu: cum sa o folosești corect? Topul greșelilor pe care mulți dintre noi tind sa le faca

16:05, 03.02.2024 - Pe langa rolurile esențiale pe care le are in bucatarie, unde ajuta la gatit, coacere și la impachetare, folia de aluminiu curața obiectele din argint patate și izoleaza termic ferestrele sau ușile. Dar iata cum nu trebuie sa fie folosit acest obiect!  In cuptorul cu microunde O greșeala pe care o poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?