Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii anunță vreme ploioasă pe litoral, în acest weekend. Hotelierii promit însă distracție în orice condiții

Publicat:

Turiștii sunt așteptați și in acest weekend pe litoral. Dar daca din punct de vedere al pandemiei lucrurile s-au mai relaxat, ceea ce le da acum batai de cap hotelierilor de la mare este vremea.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cupola de foc peste Romania, in acest weekend! Noi recorduri termice sunt anticipate, anunța meteorologii

13:00, 12.04.2024 - In acest weekend un nou val de caldura lovește Europa! Luni sunt așteptate maxime de 32 de grade Celsius.Se anunța temperaturi cu 8 - 10 grade peste medie pentru aceasta perioada a anului. Inregistrand cel mai calduros inceput de aprilie din istorie, continentul este sub influența unei „cupole de caldura”,…

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

09:10, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Hotelierii promit sa mute polul distracției pe Litoral in vacanța de 1 Mai și Paște

22:56, 02.04.2024 - Hotelierii iși așteapta turiștii pe Litoral, in minivacanța de 1 Mai și Paște, cu distracție, voie buna și mult soare. Anul acesta vacanța de 1 Mai continua cu zilele libere dedicate Sarbatorilor Pascale.

Dupa un weekend calduros, vremea se strica din nou. Meteorologii anunța chiar temperaturi negative

17:55, 17.03.2024 - Vremea va deveni mai rece incepand de luni, marți va fi ziua cea mai friguroasa, iar temperaturile vor cobori chiar și sub 0 grade, „o alternanța specifica de altfel pentru luna martie”, spun meteorologii.„Vremea se racește chiar de luni, iar cea mai rece zi va fi ziua de marți. Luni, doar prin Oltenia…

Vremea in weekend. Temperaturile cresc ușor pana spre valorile specifice mijlocului lunii martie

08:45, 16.03.2024 - Meteorologii au anunțat un weekend cu evoluții termice pozitive. De sambata, se incalzeste simtitor. Maximele ajung la 16...17 grade. La munte sunt insa așteptate unele precipitatii slabe.

Meteorologii anunța ca ninsorile și frigul se intorc in Romania, dupa cateva zile cu temperaturi de primavara

21:55, 15.02.2024 - Sfarșitul acestei saptamani vine cu un contrast puternic in ceea ce privește temperaturile din țara noastra. Daca in estul țarii vom avea o vreme mohorata, in vest și in sud-vest vor fi temperaturi de pana la 15…16 °C. Duminica insa, un front atmosferic va aduce o noua runda de ploi slabe in mai multe…

Prognoza meteo vineri, 2 februarie: ploi și vant in mai multe regiuni. Cum se anunța vremea in weekend

08:40, 02.02.2024 - Ziua de vineri, 2 februarie, aduce innorari și ploi slabe. Totuși, in sud și in sud-estul țarii soarele iși va face simțita prezența, iar la munte vantul va sufla cu putere, in special in zona inalta din Carpații Orientali, unde vor fi rafale de peste 80 km/h.

Vreme innorata și precipitații slabe: Meteorologii ne promit lapovița și ploi pentru astazi, pe intreg teritoriul țarii

08:25, 26.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?