Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteo ANM. Ploile vor face prăpăd în România. Avertisment de ultimă oră: „Descărcări electrice, vijelii, grindină”

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a emis astazi o avertizare de tip cod galben de vijelii și de ploi torențiale in mai multe zone din țara. Astfel, ploile vor face prapad in Romania, mai ales ca este posibil sa iși faca apariția și grindina. Care sunt zonele unde se așteapta ca primavara sa iși arate partea […] The post Meteo ANM. Ploile vor face prapad in Romania. Avertisment de ultima ora: „Descarcari electrice, vijelii, grindina” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de ploi si vijelii. Vremea rea face prapad in Romania, avertisment de la ANM

18:00, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis in urma cu puțin timp mai multe avertizari de cod portocaliu de ploi și vijelii pentru cateva județe din Romania. Cu ce fenomene meteorologice se vor confrunta localnicii in urmatoarele ore. Informațiile disponibile pana la acest moment. Cod portocaliu…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Informare meteo pentru intreaga țara/ Averse, descarcari electrice, vijelii și grindina, pana joi seara

10:55, 16.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o informare meteorologica, de averse, descarcari electrice și izolat grindina și vijelii, pentru intreaga țara, valabila pana joi, la ora 20:00.  „In intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, la inceput in regiunile…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Avertisment ANM de ultim moment! Cupola de foc peste Romania

11:50, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Cupola de foc peste Romania! Meteorologii prognozeaza ca un nou val de caldura va cuprinde Europa și va afecta și țara noastra in acest weekend. Se estimeaza ca luni, pe data de 15 aprilie 2024, temperaturile vor atinge…

Avertizare ANM! Au fost prelungite codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic din Romania. Oamenii au primit mesaje RO-Alert

09:00, 02.04.2024 - Marți dimineața, 2 aprilie 2024, Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a prelungit codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic emise ieri, 1 aprilie 2024. Oamenii au primit mesaje RO-Alert.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?