Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

METEO 4 iulie 2020: Zi de foc. Ce temperaturi prognozează meteorologii

Publicat:

Ne asteapta zile cu temperaturi de foc. Meteorologii au un emis cod galben de canicula, valabil in data de 6 iulie. In aceasta perioada, temperatura aerului va ajunge la 35 de grade. Astazi, in nordul țarii va ploua, iar in regiunile de centru și sud cerul va fi variabil.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Insorit cu nori spre mijlocul zilei: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre trei și paisprezece grade

07:15, 27.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant insorita astazi, cu cer variabil pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteorologica.

Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani

16:55, 11.03.2024 - Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele 2 saptamani Cum va fi VREMEA pana in 25 martie 2024, in Transilvania și la munte: Temperaturi diurne in creștere și multe ploi. Prognoza meteo…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara

07:25, 17.02.2024 - Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara Cum va fi VREMEA sambata și duminica in Romania: Ninsori și ploi, dupa zile cu temperaturi de primavara Meteorologii ANM au anunțat ca ninsorile și frigul se intorc in weekend in Romania, dupa cateva…

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?