Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

METEO 19 ianuarie. Ce temperaturi ne aşteaptă

Publicat:

Marti, 19 ianuarie, este ultima zi cu avertizare de cod galben de geruri in Moldova. Meteorologii anunta cer variabil si fara precipitatii. Temperatura va fi de minus 8 grade la Briceni si Soroca. vor fi minus 7, la Orhei minus 6, iar la Tiraspol, minus 5.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Schimbari bruste de vreme. Ce ne asteapta in prima parte a lunii martie

21:45, 18.02.2024 - Meteorologii de la AccuWeather au publicat prognoza pentru luna martie, iar vremea va fi destul de ciudata. In februarie am avut zile veritabile de primavara, cu temperaturi care au trecut de 20 de grade, dar in martie vremea va fi mai rece.In "prima luna" de primavara, maximele vor fi de 17 grade si…

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cod portocaliu și coduri galbene de ninsori, ploi torențiale și vant. Harțile zonelor vizate de avertizarile meteo

10:45, 13.02.2024 - Mai multe zone inalte din centrul și vestul țarii vor fi afectate pana miercuri, 14 februarie, de ninsori și ploi torențiale. Totodata, estul țarii se va afla miercuri sub avertizare cod galben de vant, informeaza Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).Meteorologii anunța ca pana miercuri, la…

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?