Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul lui Fernando de la Caransebeş pentru Mihai Bendeac. Ce i-a transmis actorului care l-a făcut celebru

Publicat:

Fernando de la Caransebes a devenit cunoscut de o tara intreaga, dupa ce l-a facut celebrul in emisiunea sa. Indragitul actor l-a interpretat magistral, astfel ca toata lumea a ajuns sa stie cine este Fernando de la Caransebes.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un an de la cutremurele puternice din Gorj. Mesajul transmis de Institutul Național pentru Fizica Pamantului

15:25, 13.02.2024 - Marți, 13 februarie 2024, se implinește un an de la cutremurele puternice din 13-14 februarie 2023 care au zguduit zona Olteniei, ocazie cu care Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis un mesaj.

In Moldova este marcata Zilei autonomiei locale. Mesajul transmis de Maia Sandu

12:46, 28.01.2024 - La Chișinau Arena s-a desfașurat o reuniune dedicata Zilei profesionale a autonomiei locale și a lucratorului din administrația publica locala, la care au participat președinții și vicepreședinții de raioane, primarii și angajații din APL. La eveniment au luat cuvintul șefa statului, Maia Sandu, prim-ministrul…

Un șofer de autobuz din Cluj – erou in trafic

20:16, 22.01.2024 - Un șofer de autobuz a avut o reacție care a salvat mai multe persoane. Intamplarea a fost relatata pe un grup de facebook și preluata de stiridecluj.ro In jurul orei 12:00, șoferul autobuzului 561, de pe traseul M26, la o trecere de pietoni a inceput sa claxoneze puternic pentru a opri pietonii care…

Starul „Fauda” Idan Amedi a fost grav ranit in luptele din Fașia Gaza. Mesajul transmis de familia actorului

07:45, 09.01.2024 - Renumitul actor și cantareț Idan Amedi, cunoscut pentru rolul din popularul serial israelian „Fauda”, a fost grav ranit in timpul raazboiului din Gaza, in Khan Yunis. El a fost dus cu avionul la spital luni, unde a fost supus unei operații dificile și de lunga durata, scrie Times of Israel.

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului

09:10, 08.01.2024 - „Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului Continue reading „Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului at Tabu.

Șuier, cainele polițist, a impinit 8 ani. Mesajul transmis de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne

11:35, 06.01.2024 - “Pentru Șuier astazi este o zi speciala! Astazi este ziua lui! Astazi face 8 ani! Cu papionul la gat, așa cum ii sta bine unui domn, va transmite tuturor un gand bun! La mulți ani, Șuier! Te iubim! P.S. Mulțumim, Rareș, pentru cum ai grija de el!”, au transmis, sambata, reprezentanții Ministerului Afacerilor…

(video) Mesajul transmis de Zelenski de Anul Nou: Ucraina a devenit mai puternica

13:05, 01.01.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a declarat, in discursul sau de Anul Nou, ca Ucraina a devenit mai puternica in depasirea dificultatilor serioase, in contextul in care razboiul impotriva Rusiei se indreapta spre al doilea an, relateaza stirileprotv.ro.

Simona Halep și mesajul plin de speranța transmis la final de 2023

21:00, 31.12.2023 - ​Simona Halep așteapta sa fie audiata de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in perioada 7-9 februarie 2024, iar fosta lidera mondiala a publicat un mesaj plin de incredere la final de 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?