Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul FABULOS al unui român stabilit în Spania: Te plângi de politicieni, de medici, de poliție, de funcționari. Tu i-ai învățat așa!

Publicat:

Un roman stabilit in Spania și-a varsat necazul in scris și a pus degetul pe toate obiceiurile proaste ale compatrioților sai ramași acasa.Mesajul lui , un roman din Cugir stabilit in Spania a devenit viral. ”Ești mandru și-ți umflii chieptu ca ești Roman. Patriot. Degraba fluturator…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant in Spania! Un roman a fost gasit mort in apartament, alaturi de alți trei colegi

11:50, 21.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Spania. A fost gasit mort, alaturi de trei colegi de apartament. Trupurile neinsuflețite ale celor trei au fost descoperite in imobilul in care locuiau. Anchetatorii fac cercetari la fața locului, pentru a stabili cum s-a intamplat totul.

Un tribunal spaniol a stabilit o cautiune de un milion de euro pentru eliberarea lui Dani Alves din inchisoare

14:10, 20.03.2024 - Fotbalistul brazilian Dani Alves poate fi eliberat conditionat din inchisoare pe o cautiune de un milion de euro, dupa ce a executat aproximativ un sfert din sentinta de patru ani si jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona, potrivit Reuters, potrivit news.ro Printre conditiile…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Un roman stabilit in Spania și-a otravit fetele, dupa care s-a sinucis

07:05, 19.03.2024 - Un roman stabilit in Spania și-a otravit cele doua fiice, una de 2 ani și o alta de 4 ani, dupa care s-a sinucis. Gestul acestuia a fost generat de faptul ca a fost parasit de soția sa. Citește și: Alimente expirate și excremente de soareci in cantina unui liceu din Timisoara Garda Civila a […]

Un barbat roman, stabilit in Spania, și-a otravit cele doua fiice. Minorele aveau 2 și 4 ani

18:10, 18.03.2024 - Un roman stabilit in Spania a șocat pe toata lumea cu gestul necugetat pe care l-a facut. Barbatul și-a otravit cele doua fiice, in varsta de 2 și 4 ani, apoi a decis sa-și puna capat vieții. Descoperirea macabra a fost facuta de fosta iubita, care era și mama micuțelor.

Pilotul-dezertor rus ucis in Spania luna trecuta a fost impușcat de cinci ori la 150 de metri de o secție de poliție

16:21, 04.03.2024 - Maxim Kuzminov, pilotul rus de elicopter care a dezertat in august 2023 cu tot cu elicopterul Mi-8, iar apoi s-a mutat in Spania, a murit in februarie dupa ce a impușcat de cinci ori in timp ce se afla la mai puțin de 150 de metri de o secție de poliție, scrie Wall Street Journal.

Un roman care venea din Spania a ramas fara 200.000 de euro dupa ce a ajuns pe Aeroportul Otopeni

18:40, 02.03.2024 - Politistii de frontiera de la Aeroportul Henri Coanda, impreuna cu lucratori vamali, au descoperit, sambata, in bagajul de cala al unui roman, suma de 205.000 euro pe care acesta a incercat sa o introduca ilegal in tara.

Infractor roman periculos, din categoria Most Wanted, prins in Spania. Are o condamnare la 10 ani de inchisoare

15:45, 30.01.2024 - Un roman, in varsta de 50 de ani, urmarit internațional din categoria Most Wanted, a fost depistat de autoritați in Spania. Claudiu Gheorghe Piclișan are o condamnare la 10 ani de inchisoare pentru proxenetism.


Ce parere ai despre aceasta stire?