Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESAJE CONSTANTIN SI ELENA 2020. Cele mai frumoase mesaje de Sf. Constantin şi Elena

Publicat:

Mesaje de Sf. Constantin și Elena. Urari, SMS-uri și Felicitari de Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje și urari pentru soț, soție, iubit/a, prieteni, mama, tata, sora, frate, bunic/a, soacra, colegi, de Sfinții Imparați Constantin și Elena.

O deosebita zi onomastica de iti doresc si tot ce e mai frumos in viata!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje și felicitari de Paste catolic 2024. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

11:45, 30.03.2024 - In 2024, Paștele catolic este sarbatorit la data de 31 martie, in timp ce Paștele ortodox se sarbatorește pe data de 5 mai. Daca ești in cautarea celor mai frumoase mesaje și urari pentru cei dragi, ți-am pus la dispoziție cele mai frumoase mesaje de Paștele catolic 2024. Iata ce urari sa trimiți familiei…

George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”! Legendarul solist orb:”Dumnezeu m-a iubit mereu și de aceea nu ma plang de nimic!”

12:16, 26.03.2024 - George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”, cea cantata intr-o melodie a sa știuta de generații. ”Eternitate, iubirea ta/ Noian de vise mareața stea/ Ce stralucește in infinit/ Fara sfarsit”. ”Singura lumina pe care o vad este cea a a credinței in Dumnezeu”, este marturisirea emoționata pe care ne-a…

Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Cele mai frumoase urari pentru femeile din viața noastra

22:10, 07.03.2024 - Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Cele mai frumoase urari pentru femeile din viața noastra Mesaje de 8 martie pentru mame, soții, iubite sau colege de serviciu. Indiferent la cine ne gandim in aceasta zi, nu trebuie sa ratam momentul de a trimite un mesaj celor mai…

Felicitari de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavara pentru Ziua Femeii

12:30, 07.03.2024 - Pe 8 martie, domnișoarele și doamnele sunt sarbatorite de Ziua Femeii. Arata cat de mult le prețuiești pe femeile din viața ta cu ajutorul unei felicitari speciale de 8 Martie. Am pregatit 70 de imagini ilustate de primavara pentru a marca Ziua Mamei.

1 Martie 2024. Mesaje, urari și felicitari pentru toate femeile din viața ta

14:05, 29.02.2024 - Pe 1 martie, romanii celebreaza sarbatoarea Marțișorului. Am pregatit mai multe mesaje, urari și felicitari pentru a marca cum se cuvine prima zi de primavara. De 1 martie, spune „O primavara frumoasa” intr-un mod special.

Femeile din viata lui Caragiale: le-a iubit pe Veronica Micle și pe sotia actorului Nottara. Cine i-a devenit nevasta: „Totul se sfarșea cu glume și rasete”

11:10, 30.01.2024 - In 2024 vom sarbatori 172 de ani de la nașterea celui mai important dramaturg roman, Ion Luca Caragiale, a carui viața a fost plina de femei frumoase, precum veronica Micle, sau soția celebrului actorului Constantin I. Nottara. Dar, deși a iubit femei frumoase, doar una i-a devenit soție.


Ce parere ai despre aceasta stire?