Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj sfâşietor pentru doctoriţa din Feteşti ucisă de COVID-19 la doar 48 de ani. Ce a transmis fiica sa

Publicat:

Decesul doctoritiei , de 48 de ani, rapuse de infectia cu COVID-19, a lasat in urma lacrimi si durere. Fiica sa, studenta la Facultatea de Farmacie, a transmis un mesaj sfasietor pentru mama sa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, studenta ucisa de Mirel. Ce a spus la doua saptamani de la tragedie: “Ma simt atat de vinovat”

09:05, 07.04.2024 - Indiferent cum ar fi, un parinte nu ar trebui sa-și ingroape copilul, ci ar trebui sa fie invers. Din pacate, drama familiei tinerei ucisa la doar 22 de ani, este fara margini, iar mesajul sfașietor transmis de tatal Andreei Morega, vine la doua saptamani de la tragedie. Andreea Morega, ucisa la 22…

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Nicolae Ciuca se opune impozitarii progresive. Ce mesaj le-a transmis liderul PNL partenerilor din PSD? - VIDEO

19:30, 29.02.2024 - „Anunțul premierului potrivit caruia este pe aceeași linie cu poziția PNL de a nu crește taxe noi anul acesta a sublinia puterea și importanța prezenței PNL in coaliție și un pas in direcția buna. De asemenea, referitor la taxare, vreau sa subliniez ca PNL, sub conducerea mea, va continua sa militeze…

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.

Nicolae Ciuca, mesaj dupa anunțul privind decesul lui Navalnii: o pierdere tragica

14:25, 16.02.2024 - Președintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj imediat dupa anunțul privind decesul disidentului rus Alexei Navalnii. O pierdere tragica, o voce ferma pentru democrație care nu va fi uitata, a transmis Ciuca.

Teodora Stoica, in lacrimi, pe platformele de socializare. Ce mesaj a transmis fiica lui Meme Stoica: „Se implinesc patru ani de cand ...” / VIDEO

13:10, 31.01.2024 - Cu lacrimi in ochi, Teodora Stoica a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Dupa ce, in trecut, s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, fiica lui Meme Stoica a marturisit ca ii este recunoscatoare divinitații. 


Ce parere ai despre aceasta stire?