Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Merite recunoscute la fileul voleiului arădean

Publicat:

Nu mai puțin de cinci medalii au cucerit elevii profesorilor și , primiți de catre , vicepreședintele CJA, care a promis sprijin (și) pentru sportul aradean la fileu.
/ , / și / au ocupat podimul juniorilor, și sunt campionii naționali la categoria cadeți, iar și au cucerit bronzul in competiția seniorilor. Toți fiind premiați de conducerea clubului aradean.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comedia „Colivia nebunelor” a Teatrului „Regina Maria” din Oradea, pe scena teatrului aradean

15:45, 25.04.2024 - Un spectacol viu, dinamic și colorat. Este vorba despre spectacolul „Colivia nebunelor”, de Jean Poiret, o supercomedia pe care actorii Teatrului „Regina Maria” din Oradea... The post Comedia „Colivia nebunelor” a Teatrului „Regina Maria” din Oradea, pe scena teatrului aradean appeared first on Special…

Atletismul aradean are prezent si viitor

11:30, 18.04.2024 - ARAD. Performanța notabila pentru Liliana Maria Dragomir la Campionatul Național de atletism, in cursa de 10 mii de metri. Sportiva din Caransebeș, legitimata la CS Universitatea Arad și CSM Caransebeș, a alergat cei 10 kilometri pe pista Stadionului Municipal din Targu Jiu in 34 de minute, 57 de secunde…

Un aradean a incercat de 59 de ori sa obțina permisul auto

17:25, 11.03.2024 - O persoana din Arad a incercat, in ultimii ani, de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, insa de fiecare data a cazut la... The post Un aradean a incercat de 59 de ori sa obțina permisul auto appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aradean cu comportament agresiv intr-un parc in care se aflau copii, incatușat de polițiștii locali

08:45, 05.03.2024 - Un tanar de 29 de ani, din Arad, a fost incatușat de polițiștii locali dupa ce a manifestat un comportament agresiv fața de copiii aflați... The post Aradean cu comportament agresiv intr-un parc in care se aflau copii, incatușat de polițiștii locali appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Sergiu Bilcea, deputat PNL: „Romania a primit peste 23 de miliarde de euro de la UE pentru perioada 2014 – 2020!” (P)

13:45, 16.02.2024 - Romania a ajuns la 96% din fondurile europene solicitate Comisiei Europene pentru exercițiul financiar 2014 – 2020, in valoare de 23,112 miliarde euro, a declarat... The post Sergiu Bilcea, deputat PNL: „Romania a primit peste 23 de miliarde de euro de la UE pentru perioada 2014 – 2020!” (P) appeared…

Filipineza care da lecții de romana. Jevelyn s-a maritat cu un aradean, sta la țara și gatește sarmale VIDEO

22:26, 09.02.2024 - O filipineza, care s-a casatorit in țara noastra și care locuiește acum in comuna Ghioroc din Arad, s-a hotarat sa invețe limba romana. Jevely Lerion Stoianovici face videoclipuri prin care ajuta și alți straini sa deprinda tainele lingvistice.

Weekend sportiv aradean: fotbal, futsal, handbal și baschet

12:05, 27.01.2024 - Iubitorii sportului din Arad au la dispoziție in acest sfarșit de saptamana competiții din patru discipline sportive. Bineințeles, cea mai atractiva confruntare o are pe... The post Weekend sportiv aradean: fotbal, futsal, handbal și baschet appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Weekend sportiv aradean: fotbal, futsal, handbal și baschet

09:30, 27.01.2024 - Iubitorii sportului din Arad au la dispoziție in acest sfarșit de saptamana competiții din patru discipline sportive. Bineințeles, cea mai atractiva confruntare o are pe... The post Weekend sportiv aradean: fotbal, futsal, handbal și baschet appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?