Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle, colaborare surpriză cu Netflix. Ce va face soția prințului Harry

Publicat:

Fanii lui , soția prințului Harry, au toate motivele sa fie fericiți. Ducesa de Sussex a anunțat o colaborare surpriza cu Netflix. Mai exact, pregatește un serial animat despre aventurile unei fetițe de 12 ani, prin care iși dorește sa emancipeze publicul tanar feminin. Serial animat pentru fete Potrivit fundației pe care […] The post , colaborare surpriza cu Netflix. Ce va face soția prințului Harry appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Cine a fost primul soț al lui Meghan Markle. De ce au divorțat cei doi

17:00, 06.02.2024 - Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex, a trecut prin numeroase transformari de-a lungul vieții sale, inclusiv in ceea ce privește aspectul sau sentimental. Inainte de a deveni parte a Familiei Regale britanice prin casatoria cu Prințul Harry in 2018, Meghan a avut o casatorie anterioara, care a captivat…

Record absolut. Cel mai vizionat serial in 2023 a inregistrat 57,7 miliarde de minute pe Netflix

17:45, 01.02.2024 - Record absolut pentru Suits, declarat cel mai vizionat serial din 2023. Drama juridica de succes cu viitoarea ducesa de Sussex, Meghan Markle a stabilit un nou record de streaming in SUA, dupa ce s-a bucurat de o renaștere a popularitații in 2023. A fost difuzat pentru prima data intre 2011 și 2019,…


Ce parere ai despre aceasta stire?