Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

Publicat:

Un stomatolog, fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite, a murit la numai 39 de ani. Clinica unde el a lucrat ca stomatolog, precum și apropiații au facut anunțul trist. Tanarul a murit subit acasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur. Cum au reacționat jurații: ”Nu cred ca ai ințeles” / VIDEO

09:40, 28.03.2024 - Premiera la Chefi la cuțite! Un concurent i-a lasat masca pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur! Deși acest avantaj ii oferea un loc asigurat in etapa urmatoare, Liviu Moroiu a luat o decizie neașteptata Iata care a fost motivul și cum au reacționat jurații!

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Star Matinal. Catalin Cazacu și-a deschis o noua afacere. Cum a ajuns sa colaboreze cu Vincenzo Aiello, fost concurent de la Chefi la cuțite / VIDEO

12:00, 01.03.2024 - Catalin Cazacu deține deja un restaurant, iar ieri a avut loc inaugurarea unei noi afaceri, tot un restaurant. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show a facut de aceasta data echipa cu Vincenzo Aiello, fost concurent la Chefi la cuțite.

A murit un indragit fost concurent de la Chefi la Cuțite! Ce mesaje au transmis colegii: ”O veste neașteptata și foarte trista”

17:45, 15.02.2024 - Un fost concurent de la Chefi la cuțite la murit la doar 59 de ani. Acesta a participat la emisiunea culinara in sezonul al doilea, in 2016, și a reușit sa-i surprinda pe jurați inca din preselecții. Vestea cu privire la deces a șocat pe toata lumea, iar pe rețelele de socializare au aparut mai multe…

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipa

16:25, 15.02.2024 - A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. In sezonul 2 ii incanta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțata pierderea antrenorului de box.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a ramas fara „casa”. Ce anunț a facut in mediul online

14:20, 02.02.2024 - Un fost concurent a dezvaluit ca este pe cale sa ramana fara „casa” care l-a gazduit in ultimii ani. Acesta este nevoit sa o scoata la vanzare și a apelat la ajutorul internauților.

Bunica Cristina Iosza, ce devenise virala pe TikTok alaturi de Rawi Srouji de la Chefi la cuțite, a murit

14:25, 25.01.2024 - Iți amintești de bunica Cristina Iosza, care l-a insoțit pe Rawi Srouji la emisiunea Chefi la cuțite? Femeia s-a stins din viața pe 24 ainuarie 2024, la varsta de 88 de ani. Vestea i-a indurerat pe mulți.


Ce parere ai despre aceasta stire?