Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interventie de urgenta! Medicii se lupta sa ii salveze viata! Ce se intampla in aceste momente cu Denisa. Momente critice la spital

Publicat:

Denisa pare sa treaca prin momente din ce in ce mai dificile pe patul de spital. Mai mult, in urma cu cateva ore, cantareața a fost supusa, din nou, unei intervenții de urgența, medicii luand decizia sa nu mai aștepte niciun moment. Starea de sanatate a Denisei pare sa se inrautațeasca din ce in ce mai mult. Iar acum cateva ore, medicii care o au in grija au luat decizia sa intervina de urgența, vedeta avand, din nou, nevoie de o puncție care sa ii scoata lichidul din zona ficatului. De altfel, spun sursele noastre, acesta a fost cel mai dificil weekend pentru cantareața, ea trecand prin momente

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Papa Francisc, de urgența la spital! Ce se intampla cu Suveranul Pontif in aceste momente

17:55, 28.02.2024 - Papa Francisc a ajuns de urgența la spital! Suveranul Pontif se confrunta cu probleme de sanatate și nu trece prin cea mai buna perioada din viața sa. Iata ce se intampla cu el in aceste momente, dupa ce nu a citit discursul la audiența saptamanala de miercuri!

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

O mama singura, din Timișoara, se lupta cu un cancer agresiv: Are nevoie urgenta de bani pentru operație

20:20, 20.02.2024 - O mama singura, din Timișoara, se lupta pentru viața ei! Adriana Ognean incearca sa faca rost de bani pentru o operație care ii poate salva viața. Femeia are o fetița de crescut, e parinte singur și sufera de o forma agresiva de melanom. Iata cum puteți donaVenim in fața voastra pentru a impartași…

Mircea Rednic, dus de urgența la spital. Antrenorul a mai suferit un infarc in urma cu 6 luni

16:20, 19.02.2024 -  La nici 48 de ore de la victoria cu FC Voluntari, 1-0, succes care i-a apropiat pe aradeni la un singur punct de play-off, antrenorul Mircea Rednic le-a provocat o sperietura jucatorilor și celor din club.„Puriul” s-a simțit rau in timpul antrenamentului din aceasta dimineața, a solicitat intervenția…

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?