Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii din China care salveză pacienții de coronavirus sunt plini de răni pe mâini și pe față, poartă scutece și dorm pe holurile spitalelor.

Publicat:

Un doctor care a lucrat in schimburi interminabile intr-un spital din Wuhan si a ingrijit bolnavii de coronavirus a distribuit fotografii cu mainile lui sangerande. Doctorii sunt plini de rani pe maini și pe fața, poarta scutece și dorm pe holurile spitalelor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul Catalin Cirstoiu, prima reacție dupa ce a fost retras din lupta pentru alegerile locale din București: "Am fost supus unor atacuri"

13:40, 23.04.2024 - Iata ce mesaj a transmis medicul Catalin Cirstoiu susținatorilor sai, prin intermediul unei rețele de socializare:"In ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Impreuna cu echipa mea de zi cu zi.Am vrut sa imi pun la dispoziția oamenilor calitațile manageriale pe care…

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Medicii pensionari revin in spitale: ”Suntem la nivel de avarie”

13:05, 01.03.2024 - Activitatea spitalelor din orasele mici din tara este asigurata de medicii pensionari. Doctorii tineri, proaspat intrati in sistem, se orienteaza spre unitati medicale mai mari din municipii mai dezvoltate.

Angajații din Sanatate continua protestele in fața spitalelor: medicii au ajuns la capatul rabdarii

19:30, 29.02.2024 - Protestul va avea loc in timpul pauzei de masa, astfel incat activitatea sa nu fie intrerupta. Angajații sunt nemulțumiți de banii pe care ii primesc și spun ca sporurile au ramas la nivelul anului 2018. De altfel, creșterile de salarii preconizate in acest an, spun cadrele medicale, nu vor acoperi…

Clipe de cumpana pentru doctorii Andreea și Cosmin Ursachescu. Accident grav in Dubai

11:55, 25.02.2024 - Medicii buzoieni Andreea și Cosmin Ursachescu au fost implicați intr-un grav accident rutier in Dubai, unde se aflau im concediu, alaturi de o alta familie fe doctori din Vaslui. Ei se aflau intr-un microbuz, cand au fost loviți de un camion. Cei doi doctori buzoieni, dar și unul din Vaslui, au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?