Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii au rămas fără cuvinte! Un bărbat a ajuns la spital cu o tumoare de dimensiunea unei mingi de fotbal. „M-am pregătit pentru cel mai rău scenariu”

Publicat:

Un barbat din ale Americii, in varsta de 81 de ani, a vizitat mai mulți medici cu dorința ca unul dintre ei sa ii accepteze cazul. ii creștea o tumoare la nivelul gatului, care a ajuns sa aiba dimensiunea unei mingi de fotbal.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgeta Popescu s-a pregatit la Lake Placid, in America, pentru Mondialele de anul viitor

15:45, 23.03.2024 - In ultimele doua saptamani, Georgeta Popescu s-a aflat in Statele Unite ale Americii, la Lake Placid, acolo unde s-a pregatit asiduu, in vederea Campionatului Mondial de seniori, care va avea loc anul viitor, chiar la Lake Placid.

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

Un barbat ajuns la spital a aflat dupa operație ca medicii au greșit și i-au facut vasectomie in loc de colecistectomie

12:25, 04.03.2024 - Un barbat de 41 de ani, care spera ca in viitorul apropiat sa mai aiba impreuna cu soția sa inca un copil - o fetița - și-a vazut acest vis spulberat dupa ce medicii i-au greșit operația și in loc de colecistectomie i-au facut vasectomie.

Un barbat a ales sa-și spioneze soția și a reușit sa se imbogațeasca. Cum a caștigat o suma de aproape 2 milioane de dolari

10:00, 25.02.2024 - Un barbat a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in Statele Unite ale Americii dupa ce și-a spionat soția care era angajata a companiei petroliere BP. Iata ce s-a intamplat cu soțul femeii dupa ce a aflat informații confidențiale ale companiei.

A fost stabilit programul meciurilor din Liga Națiunilor la fotbal

17:40, 09.02.2024 - Echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni Kosovo, in deplasare, in data de 6 septembrie, in prima sa partida din editia 2024-2025 a Ligii Natiunilor, conform programului anuntat, vineri, de Federatia Romana de Fotbal  pe site-ul sau oficial . Tricolorii vor incheia campania cu un meci acasa,…

Caz cutremurator! Un barbat de 32 de ani și-a decapitat tatal, apoi a postat pe YouTube un filmuleț in care ii ține capul in mana / FOTO

17:36, 31.01.2024 - Un caz șocant a avut loc, recent, in Statele Unite ale Americii (SUA). Un barbat din Pennsylvania, in varsta de 32 de ani, și-a decapitat tatal, iar la curt timp de la incident a postat un clip pe YouTube in care ține capul in mana, intr-o punga.

Un barbat care și-a omorat soția in anul 1991, prins de polițiști. Cum a reușit sa scape / FOTO

15:56, 23.01.2024 - Caz șocant in Statele Unite ale Americii! Un barbat care și-a omorat soția in anul 1991 a fost prins de polițiști. Au trecut 30 de ani de cand s-a intamplat cumplita tragedie. Iata cum a reușit acesta sa scape!


Ce parere ai despre aceasta stire?