Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic epidemiolog, sfaturi pentru părinți și profesori înainte de redeschiderea școlilor

Publicat:

Parinții trebuie sa țina legatura cu reprezentanții școlii in cazul in care un copil prezinta simptome specifice Covid-19 și sa nu-l trimita la cursuri. De asemenea, aceștia trebuie sa le explice copiilor cat de importanta este igiena și respectarea masurilor de prevenție la școala. Sunt doar cateva dintre sfaturile date de medicul epidemiolog , potrivit Spotmedia. „As ruga parintii, in primul rand, sa sprijine efortul scolii privind aplicarea masurilor de prevenire a imbolnavirii, insistand si acasa asupra regulilor de igiena. In cazul in care copilul dezvolta simptomatologie, parintii

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții care iși retrag copiii de la școala pentru homeschooling risca inchisoarea. Situația in județul Cluj

13:00, 10.04.2024 - Un caz intens mediatizat la inceputul anului a adus in atenție cazurile de parinți care iși retrag copiii de la școala, pentru a invața de acasa, in sistemul home schooling. Doi parinți din județul Bihor, care nu și-au mai trimis copiii la școala, au fost condamnați la inchisoare cu amanare. Inspectoratul…

Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privata și i-a inscris la una de stat: „De ce sa dai bani de doua ori”. Ce l-a deranjat

09:40, 10.04.2024 - Daniel Buzdugan a decis in urma cu trei ani de zile sa iși retraga copiii de la școala privata unde invațau și i-a inscris la una de stat. Mulțumit de decizia luata, prezentatorul de la Radio Zu spune ca a avut un motiv intemeiat pentru care a facut mutarea. In varsta de 49 de ani, Daniel Buzgudan e…

Copiii au probleme de vorbire dupa izolarea din pandemie. „Parinții nu au reușit sa suplineasca lipsa de activitate”

12:11, 15.03.2024 - Copiii și parinții inca se confrunta cu efectele izolarii din perioada pandemiei Covid, anunța  Bihoreanul , care citeaza medici logopezi. In Bihor tot mai mulți preșcolari și elevi din clasele primare au probleme de pronunție, pentru ca in anii in care ar fi trebuit sa-și dezvolte abilitațile de vorbire…

Școlile gimnaziale sunt obligate sa organizeze intalniri cu parinții elevilor care urmeaza sa susțina Evaluarea Naționala

06:05, 08.03.2024 - Școlile trebuie sa organizeze ședințe cu parinții elevilor care vor susține Evaluarea Naționala, spune Ministerului Educației, potrivit Rador Radio Romania. Școlilor gimnaziale li se va cere sa organizeze in urmatoarele doua saptamani ședințe cu parinții elevilor care vor susține Evaluarea Naționala,…

Nu doar in Romania - Elevii se descurca tot mai greu la matematica. De vina e considerata pandemia

07:30, 06.03.2024 - Copiii din familiile cu venituri mici din Anglia sunt mai in urma la matematica decat erau inainte de pandemie, potrivit unui studiu. Decalajul de performanța la matematica pentru elevii defavorizați din școlile primare a crescut de la o medie de 6,9 luni la 8,7 luni, potrivit studiului realizat…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

Peste 3 mii de elevi fac naveta la școlile din județul Satu Mare

11:30, 02.02.2024 - Conform legii, elevii din invațamantul preuniversitar beneficiaza de gratuitate la serviciile de transport public județean, pe tot parcursul anului școlar, in scopul asigurarii dreptului la educație. In județul Satu Mare fac naveta zilnic aproximativ  3007  elevi. Valoarea medie a sumei forfetare pentru…

Școala din Romania cu piscina, lift și incalzire in pardoseala. Copiii se duc de drag la cursuri

16:05, 30.01.2024 - Este o excepție in peisajul școlar din Romania, care inca are lipsuri mari in sistemul educațional, pornind de la infrastructura. Școlile din mediul rural se bazeaza și acum pe wc-ul din fundul curții, iar abandonul școlar nu ne mai mira in localitațile respective.


Ce parere ai despre aceasta stire?