Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

Publicat:

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfașurat timp de doua zile, vineri și sambata, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La aceasta competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Campina, care au concurat fiecare in cate doua probe, cea mai buna clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușita de Ștefan Gagiu (antrenor ) la saritura in lungime.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM Vaslui, medalie de bronz la Campionatele Naționale de seniori

00:00, 15.04.2024 - MEDALIATA… Vasluianca Magda Bosinceanu a reușit o performanța importanta pentru CSM Vaslui la Campionatele Naționale de seniori de la Targu-Jiu. Atleta a caștigat medalia de bronz la 10.000 de metri, cursa incheiata in 35 de minute și 41 de secunde. Sezonul in aer liber a debutat cu dreptul pentru atletismul…

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Careianul Darius Lung a devenit Campion Național la saritura in lungime categoria U16

14:11, 24.03.2024 - Vești minunate  de la Bacau! Careianul Darius Lung și-a adjudecat la Campionatele Naționale de sala U16 de la Bacau și titlul de CAMPION NAȚIONAL la saritura in lungime! Un rezultat extraordinar care dovedește valoarea școlii de atletism de la Carei coordonata de prof.Florin Turcu. Darius Lung a concurat…

Clasari in apropierea podiumului pentru atleții campineni in ultima zi a Naționalelor sub 18 ani

21:06, 17.03.2024 - Dupa ce in prima zi a Campionatului Național de Atletism in sala pentru sportivi sub 18 ani, CSS ”Constantin Istrati” Campina a obținut un titlu național, prin  Eduard Unguroaica, la triplusalt , duminica, in cea de-a doua și ultima zi a competiției, atleții campineni au obținut doar clasari in apropierea…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

Doi campineni, aproape de podiumul Balcaniadei de atletism pentru sportivi sub 20 ani

22:15, 04.02.2024 - La Belgrad, capitala Serbiei, a avut loc duminica, 4 februarie, ediția din acest an a Campionatului Balcanic de Atletism pentru sportivi sub 20 ani, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” a fost reprezentat de sportivii Eduard Unguroaica și Ștefan Gagiu, insoțiți de antrenorul Jenica Bran.

Patricia Mocanu, de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, a caștigat prima etapa a Campionatului Național de Atletism, sub 18 ani, la triplusalt

19:45, 04.02.2024 - La București a avut loc in acest week-end prima etapa a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani. Au participat cu rezultate bune și foarte bune mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Eduard Unguroaica, medalie de bronz la seniori, in proba de triplusalt, in Cupa Romaniei

19:55, 28.01.2024 - La finalul acestei saptamani, la București, in sala ”Lia Manoliu” a avut loc ediția 2024 a Cupei Romaniei la atletism, seniori. Pe listele de start s-au aflat și cațiva sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de profesor Mihaela Marin.


Ce parere ai despre aceasta stire?