Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meciuri amânate la handbal, în Liga Campionilor, pentru CSM Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea şi Dinamo

Publicat:

de Handbal a anuntat ca amana meciurile din toate competitiile pe care le organizeaza din cauza pandemiei de coronavirus. CSM Bucuresti, SCM si Dinamo sunt echipele din Romania afectate de aceasta decizie.

CSM Bucuresti si SCM sunt calificate in sferturile de finala ale la handbal feminin. Ele ar fi urmat sa intalneasca Gyor, respectiv Metz, la inceputul lunii aprilie, potrivit Mediafax.ro.

Citește și:  il desființeaza pe : E bun de dus la teatrul de comedie

De asemenea, echipa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare

18:00, 18.04.2024 - Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din Romania in care gasești cel mai ușor loc de parcare Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat…

GSP: Nascuta in Elveția, spaniola 100%. Cum s-a adaptat in Romania extrema de la CSM București

17:30, 16.04.2024 - Extrema stanga la campioana CSM București, Jennifer Gutierrez, 29 de ani, prefațeaza duelul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor și vorbește pe larg despre inceputurile ei in handbal, adaptarea in Romania, momentul de varf al carierei și interesele pe care le are dincolo de sport.

Oltenia, la putere: Cum arata topul orașelor in care romanii gasesc cel mai ușor locuri de parcare

04:30, 16.04.2024 - Alexandria, Ramnicu Valcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din Romania in care rezidenții au votat ca gasesc cu ușurința locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele in care se gasesc mai greu locuri de parcare.

Constantin Din: „Suntem singura tara cu trei echipe in fazele superioare ale cupelor europene”

16:36, 02.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, marti, ca Romania este singura tara care la feminin are trei echipe in fazele superioare ale cupelor europene, CSM Bucuresti (sferturile de finala ale Ligii Campionilor), Gloria Bistrita si Dunarea Braila (ambele in turneul…

Handbal (f): CSM București s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

18:55, 24.03.2024 - Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM București, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a trecut in dubla manșa de slovenele de la Krim Ljubljana.

A gresit Iohannis? „Nu mai e la masa UE”

21:06, 09.03.2024 - A gresit Iohannis? Traian Basescu crede ca presedintele Klaus Iohannis a pierdut o eventuala numire la nivel european. Intr-un inyerviu la Romania TV, Basescu a declarat ca a tras aceasta concluzie la congresul PPE care s-a desfasurat la Bucuresti. „Acest congres PPE i-a spus ca-i dorește suces la funcția…

Au fost tigroaice!

08:00, 04.02.2024 - Au fost foarte multe critici in acest sezon de Liga Campionilor pentru campioana Romaniei la handbaL feminin, CSM București. Critici intemeiate, pentru ca intr-adevar, deși cu un lot foarte valoros, echipa lui Adi Vasile a avut multe momente in care jocul nu s-a legat și de aici au aparut destule rezultate…

„Arde“ semicercul: Romania și Ungaria, doua confruntari incendiare in weekend la handbal feminin ANALIZA

08:06, 02.02.2024 - Urmeaza doua partide cruciale pentru CSM București și Rapid in grupele Ligii Campionilor. Cu meciuri in care ele sunt condamnate sa invinga pentru a-și prelungi parcursul in competiția la caștigarea careia visam de opt ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?