Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mecanismele de finanţare ale universităţilor publice din România sunt învechite, prăfuite şi necesită o analiză de profunzime

Publicat:

Consortiul "Universitaria", format din cele mai importante cinci universitati din Romania (Academia de din Bucuresti, Universitatea "" din Iasi, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara), solicita si Cercetarii sa implementeze mai multe masuri pentru imbunatatirea sistemului de finantare a invatamantului universitar. Revizuirea profunda a sistemului de finantare a invatamantului superior este necesara si urgenta. Pentru a putea asigura procese educationale la cel mai…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinematografia italiana revine pe marile ecrane din Timișoara

19:35, 26.03.2024 - Cinema Victoria din Timișoara va fi gazda Festivalului „VISUALI ITALIANE - Noua Cinematografie Italiana in Romania” in perioada 28-31 martie. Timp de patru zile, in fiecare seara vor fi proiectate opt dintre cele mai cunoscute filme italiene lansate anul trecut. Timișoara este printre orașele care promoveaza…

Curtea de Conturi a initiat colaborarea cu mediul academic, societatea civila si mediul privat in cadrul Consiliului Consultativ

16:55, 22.03.2024 - Curtea de Conturi a gazduit, la sediul central din Bucuresti, prima reuniune a Consiliului Consultativ format din reprezentanti ai mediului academic, societatii civile si mediului de afaceri. Consiliul este initiat la nivelul institutiei supreme de audit a Romaniei si are rolul de a sprijini Curtea…

Cat de sigure sunt marile orașe pentru copiii romanilor. Psihiatru: „Nu se știe ce se intampla in spatele geamurilor foliate”

13:55, 05.03.2024 - In ultimii ani, marile orașe din Romania au reușit sa se clasifice pe locuri foarte bune in topul celor mai sigure orașe din lume. Astfel, Cluj Napoca, Timișoara, București sau Iași sunt considerate unele dintre cele mai sigure orașe din țara și chiar din Europa

Ambasadorul Republicii Elene in Romania a vizitat UAIC

19:55, 22.02.2024 - Joi, 22 februarie 2024, Excelența Sa Doamna Evangelia GRAMMATIKA, noul Ambasador al Republicii Elene la București, a efectuat o vizita oficiala la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), unde s-a intalnit cu prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC. La intalnire au mai participat prof.…

Festivalul Filmului Francez, in perioada 21 – 31 martie in Bucuresti si alte 12 orase din tara

00:31, 21.02.2024 - Institutul Francez din Romania organizeaza, in anul centenarului sau, cea de-a 28-a editie a Festivalului Filmului Francez, informeaza un comunicat transmis, marti, AGERPRES. Festivalul se va desfasura in perioada 21 – 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi,…

Festivalul 'Visuali Italiane - Noua Cinematografie Italiana in Romania' se intoarce in martie in București, Cluj, Iași și Timișoara

16:25, 15.02.2024 - Festivalul dedicat cinematografiei italiene revine in martie cu a treia editie, care va avea loc la Bucuresti (4 - 10 martie, Cinema Muzeul Taranului), Cluj-Napoca (14 - 17 martie, Cinema Victoria), Iasi (23 - 24 martie, Cinema Ateneu) si Timisoara (28 - 31 martie, Cinema Victoria), anunta organizatorii.…

Cifra de afaceri a Grupului Vola.ro a crescut in 2023 cu 11%, la 18,8 milioane de euro, fata de 2022. Grupul a vandut anul trecut bilete de avion de peste 100 de milioane de euro, cu 11% mai mult

20:56, 14.02.2024 - ”2023 a fost un an bun pentru grupul din care face parte Vola.ro, in ciuda provocarilor industriei, dar si a schimbarilor socio-economice, care s-au facut simtite in planurile si bugetele de calatorie ale romanilor. Intarzierile sau anularile de zboruri, inflatia in crestere, conflictele armate din…

Secretara Primariei Bistrița, Floare Gaftone, o maestra in arta ascunderii CV-ului

08:15, 12.02.2024 - Pentru fiecare dintre noi, CV-ul este obligatoriu atunci cand ne depunem candidatura pentru angajare, acesta fiind un act firesc, de minima decența. Din nefericire, acest lucru nu prea pare sa fie valabil pentru unii politicieni sau funcționari publici care sunt platiți din banii noștri. Pentru a fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?