Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mașini gratis la dispoziția medicilor băcăuani

Publicat:

In aceste zile, solidaritatea imbraca tot mai multe forme. Am vazut oameni care au donat bani pentru spitale sau tineri care s-au oferit sa-i sprijine pe batranii singuri. De aceasta data avem un nou exemplu. , asociat intr-o firma de inchirieri auto, ofera medicilor spre inchiriere cu titlul gratuit cateva mașini cu care […] Articolul Mașini gratis la dispoziția medicilor bacauani apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiscul spune ca daca nu primești bon fiscal la coafor sau frizerie poți cere sa fii tuns gratis

07:56, 11.04.2024 - Frizerii și coafezele sunt luați in vizor de ANAF. Fiscul incearca sa convinga persoanele fizice care presteaza activitați in saloane sa iși declare veniturile realizate in urma activitaților de infrumusețare.

Stadionul Areni pus gratuit la dispoziția echipelor de fotbal juniori. Harșovschi: ”Construim de jos, punem astazi bazele campionilor de maine”

21:25, 06.04.2024 - Incepand de sambata, 6 aprilie, toate echipele de fotbal juniori din municipiul Suceava iși pot disputa meciurile pe stadionul Areni, aceștia avand la dispoziție toate facilitațile, fara a se percepe vreo taxa, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru funcția de primar la alegerile…

A aparut un nou val de viroze respiratorii in Romania! Recomandarile medicilor pentr sanatate: ”Ne-a pus foarte mari probleme”

09:50, 04.04.2024 - Este alerta in Romania! Medicii se confrunta cu un nou val de viroze respiratorii in spitalele din Romania. Vestea proasta este ca sunt din ce in ce mai multe forme grave. Iata ce recomandari au specialiștii pentru a sta departe de problemele de sanatate.

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

O noua comuna din Cluj se alatura programului „Vinerea Verde”. Primarul: „Trebuie sa știți ca gratis nu e, de fapt, fara bani”

11:15, 01.03.2024 - Programul inițiat de primaria municipiului Cluj-Napoca - „Vinerea Verde”, in care oamenii pot calatori gratuit vinerea pe mijloacele de transport in comun din oraș se extinde și in comuna Gilau.

Polițiștii bacauani au dat amenzi de 100.000 de lei intr-o singura zi la trecerile de cale ferata

14:06, 21.02.2024 - La data de 20 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacau, impreuna cu cei de la ordine publica au desfașurat o acțiune in județ, pentru verificarea respectarii prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferata. In cadrul activitaților au fost legitimate peste 300 de persoane și…

Inapoi la spaga in spital. Aradul incepe anul peste media pe tara la șpaga data medicilor și asistentelor

15:10, 05.02.2024 - Au fost doar cateva luni de mandrie pentru Arad si sistemul sau sanitar, dar am revenit din nou acolo unde pare sa ne fie locul:... The post Inapoi la spaga in spital. Aradul incepe anul peste media pe tara la șpaga data medicilor și asistentelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?