Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martin, polițistul român din München: ”Am plâns de furie și frustrare”

Publicat:

Dupa alegerile pentru , ne-a ramas imaginea unui polițist munchenez in lacrimi in fața consulatului roman din orașul german. Facea parte dintr-o echipa a Forțelor Speciale Bavareze chemata sa reinstaleze ordinea in jurul instituției unde cateva mii de compatrioți au incercat sa voteze, mulți fara succes, scrie pressone.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Grupul PPE Creștin-Democrat din Parlamentul European este singurul care garanteaza ca modul nostru de viața, european și creștin, nu va fi alterat!

13:51, 19.04.2024 - Ca europarlamentar liberal roman, eu cred ca pentru a ne pregati mai bine – ca sa facem fața provocarilor viitorului – trebuie sa invațam din dificultațile prezentului, in primul rand pentru a nu le repeta!

Cristian Bușoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timișoara

10:36, 06.04.2024 - Cristian Bușoi, unul dintre „veteranii” liberali de la Bruxelles, nu se mai regasește pe lista actuala de europarlamentari, dar, in schimb, s-a reorientat și a preluat fraiele unei importante organizații municipale a PNL. Cristian Bușoi, cel mai longeviv liberal din Parlamentul European, a fost ejectat…

Parlamentul European a aprobat prioritațile bugetare pentru anul viitor

23:51, 13.03.2024 - Plenul Parlamentului European a aprobat prioritațile bugetare pentru anul viitor coordonate de negociatorul șef al legislativului european pentru bugetul UE, europarlamentarul roman Victor Negrescu.

Mutare majora pentru Tudor Ciuhodaru, in Parlamentul European: Anunțul Robertei Metsola

10:00, 27.02.2024 - Eurodeputatul roman Tudor Ciuhodaru nu mai face parte din grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European (S&D).Anuntul a fost facut luni de catre presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, potrivit careia Tudor Ciuhodaru este eurodeputat neafiliat incepand…

Mesajele lui Putin, decriptate de un profesor roman din SUA. „Asta pare sa-i induca un fel de anxietate sau o frustrare masiva“

07:50, 10.02.2024 - Interviul luat de jurnalistul american Tucker Carlson lui Vladimir Putin provocat dezbateri și a imparțit in doua o lume intreaga. Politologul Marius Ghincea considera ca abordarea lui Putin releva mai degraba gandirea sa imperialista decat teama cu care rușii au privit mereu spre extinderea NATO.

Ce a facut un polițist din Eforie pentru o fetița care nu se putea opri din plans. Gestul lui a emoționat toata țara

14:45, 06.02.2024 - Un polițis roman a emoționat pe toata lumea cu gestul sau atunci cand o fetița a avut nevoie de ajutor sau. Barbatul nu a stat deloc pe ganduri și a acționat promt pentru a-i readuce zambetul pe buze.


Ce parere ai despre aceasta stire?