Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mars investeşte 1 miliard de dolari pentru o producţie sustenabilă de cacao

Publicat:

S-a implinit un an de cand Mars, unul dintre cei mai mari producatori din domeniul alimentar din lume, si-a anuntat planul Cocoa for Generations - o investitie de 1 miliard de dolari care are ca obiectiv asigurarea unui lant de aprovizionare cu cacao complet sustenabil si cu trasabilitate pana in anul 2025.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O saptamana grea pentru Donald Trump. Fostul președinte este la un pas de a fi executat silit pentru o amenda de jumatate de miliard de dolari

09:15, 25.03.2024 - Viața lui Donald Trump a fost zguduita de falimente, scandaluri personale, destituiri, caștiguri și pierderi ale alegerilor, insa nimic nu se compara cu criza personala și financiara cu care se confrunta fostul și, posibil, viitorul președinte in aceasta saptamana.

O donație istorica de 1 miliard de dolari va schimba istoria asistenței medicale: Studenții nu vor mai avea taxa de școlarizare

06:50, 28.02.2024 - O donație istorica de 1 miliard de dolari va elimina complet taxele de școlarizare la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York. Colegiul a primit donația uriașa din partea Dr. Ruth Gottesman, unul dintre foștii sai profesori. Donația a permis școlii medicale sa elimine complet taxele de…

Donația uriașa a unei foste profesoare din New York. Pentru ce a daruit un miliard de dolari: „Sunt fericita!”

11:05, 27.02.2024 - O fosta profesoara a Facultatii de Medicina Albert Einstein doneaza un miliard de dolari acestei scoli din orasul New York, cel mai substantial dar de acest fel oferit in Statele Unite, pentru achitarea taxelor scolare ale tuturor studentilor.

O donație istorica de 1 miliard de dolari elimina taxele de școlarizare la un colegiu de medicina din New York

10:15, 27.02.2024 - O donație istorica de 1 miliard de dolari elimina taxele de școlarizare la un colegiu de medicina din New York. O donație istorica de 1 miliard de dolari va elimina complet taxele de școlarizare la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York.

Ciocolata va deveni un produs de lux? Preturi record la cacao din cauza fenomenului El Nino

04:50, 10.02.2024 - Costurile cu principalul ingredient din care se produce ciocolata s-au dublat in ultimul an si joi au atins un nou maxim istoric, dupa ce vremea secetoasa a afectat arborii de cacao din Vestul Africii, informeaza BBC, conform AGERPRES.La bursa de materii prime de la New York, tona de cacao a atins…

Coreea de Nord a piratat 20 de platforme cripto in 2023. Hackerii au furat peste 1 miliard de dolari

09:30, 25.01.2024 - Hackerii legati de Coreea de Nord au atacat un numar record de platforme cripto in 2023, potrivit unui raport publicat miercuri de Chainalysis. Pirații cibernetici afiliati Coreei de Nord au furat anul trecut peste 1 miliard de dolari in criptoactive, informeaza CNBC, preluat de News.ro.

Rusia a cheluit peste jumatate de miliard de dolari pe atacul masiv asupra Ucrainei din 2 ianuarie

18:11, 02.01.2024 - Atacul masiv cu rachete asupra Ucrainei de marți, 2 ianuarie, a costat Rusia aproximativ 620 de milioane de dolari, potrivit calculelor revistei Forbes, bazate pe date ale Forțelor Aeriene ucrainene.


Ce parere ai despre aceasta stire?