Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh și-a găsit sosia pe o rețea de socializare. Cine este băiatul care îi seamănă perfect

Publicat:

și-a gasit sosia pe rețeaua de socializare . Baiatul care ii seamana perfect tanarului artsit a ajuns cunoscut dupa ce fanii aplicației l-au remarcat și i-au spus ca este leit .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent roman de 16 ani, gasit mort in casa, in Italia. Baiatul ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare

19:25, 01.04.2024 - Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, in Italia. Baiatul, in varsta de 16 ani, ar fi incercat o provocare periculoasa de pe rețelele de socializare. Descoperirea șocanta a fost facuta chiar de fratele lui mai mic.

UE cere ca Facebook și Tik Tok sa combata falsurile create cu inteligența artificiala

00:35, 28.03.2024 - UE, prin Comisia Europeana, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, sa eticheteze clar publicitatea politica și sa reduca “viralitatea conținutului” care amenința integritatea alegerilor europene din aceasta vara, potrivit stirileprotv.ro. Uniunea Europeana (UE) a cerut marți…

Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi?

20:30, 26.03.2024 - Rețelele de socializare, in special Tik Tok și Facebook, sunt in centrul unei dispute aprinse. Rareș Bogdan se pronunța impotriva TikTok, uitand ca el insuși are un cont. The post Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi? first appeared on Informatia Zilei .

Elevii se filmeaza pe Tik-Tok la ore. Dumitru Tudosoiu: „Daca au telefoane, sa respecte regulile!”

10:35, 16.02.2024 - Profesorii predau, iar elevii se filmeaza pe Tik-Tok. „Faci live cand ești și cu profu?”, iar eleva raspunde: „N-am ora atat de importanta!”. „Da-mi tap-tap, apasați pe ecrane, distribuiți live-ul”. „Lasa telefonul, te rog!”, spune profesoara. Baiatul susține ca e inchis, dar filmarea nu se oprește.…

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Catalin Maruța, catre cei care spun ca baiatul sau seamana cu Jean de la Craiova: „Va face sa va simțiți mai bine?”

12:30, 24.01.2024 - Familia Maruța e ținta unui scandal mediatic iscat in urma apariției Evei in filmul Tati Part Time. Andra și Catalin și-au aparat fiica de criticile aspre ale unora, insa prezentatorul ProTV a atins și un alt subiect sensibil: ironiile pe seama asemanarii lui David Maruța cu Jean de la Craiova.


Ce parere ai despre aceasta stire?