Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh este apreciat de toată lumea, dar puțini știu că are o soră superbă. Cum arată Raluca

Publicat:

Mario Galațanu sau , așa cum il cunosc toți, este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți artiști de la noi din țara, dar sunt puțini cei care cunosc cu adevarat detalii din viața sa personala.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea medicala: gasit cazut in casa de soție, a murit la spital

09:31, 07.02.2024 - O veste cumplita a indoliat comunitatea medicilor veterinari din județul Vaslui. Dr. Mihail Jora, fostul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din județul Vaslui, a trecut la cele veșnice, la doar 53 de ani.Specialist recunoscut in țara, om de o inalta ținuta profesionala, dr. Jora a suferit…

Se pregatește o noua revoluție in lumea fotbalului - Cum ar putea fi stabilite sumele de transfer

23:46, 03.02.2024 - Presedintele FIFA, Gianni Infantino, considera ca este posibila o revolutionare a economiei fotbalului prin rationalizarea sumelor de transfer cu ajutorul unui algoritm, relateaza Le Figaro, potrivit news.ro.Cum se calculeaza valoarea de piata a unui fotbalist? O intrebare delicata. In timp ce criterii…

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Imagini memorabile din filmul „Morometii“: „Aproape ca imi doream ca aparatul de filmat sa nu se simta, ci doar lumea romanului cat mai vie“ VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Cineclic a facut publice imagini de colecție din timpul filmarilor la „Moromeții“, filmul ecranizat dupa romanul lui Marin Preda, care a avut o distribuție de excepție: Victor Rebengiuc, Luminita Gheorghiu, Gina Patrichi și Dorel Visan.

Cum poți avansa in cariera cu ajutorul inteligenței artificiale: „Este atat de accesibila pentru toata lumea”

21:25, 24.01.2024 - Cu ajutorul inteligenței artificiale generative, oamenii iși pot crea noi oportunitați și iși pot imbunatați mult mai rapid competențele profesionale, prevad specialiștii. Astfel, ei ar putea fi promovați mult mai ușor, relateaza CNBC.

Doliu in lumea filmului. Actorul avea doar 58 de ani, a jucat intr-un serial adorat de romani

12:50, 22.01.2024 - Unul din cele mai urmarite seriale de televizune al anilor ’90, il aducea pe micile ecrane și pe David Gail,  interpretul personajului Stuart Carson, timp de 8 episoade, intre anii 1991-1994. Din pacate, vestea morții sale a intristat pe toata lumea. Cu alte cuvinte, vorbim de doliu in lumea filmului.…

Arnold Schwarzenegger, reținut pe aeroportul din Munchen. Care a fost motivul: „Este valabil pentru toata lumea”

14:45, 19.01.2024 - Arnold Schwarzenegger a fost reținut pentru scurt timp de vamesii germani pe aeroportul din Munchen, deoarece nu declarase un ceas de lux valoros. Ce planuia sa faca cu obiectul pentru care a fost reținut!

Mama are 29 de ani, fiica are 22, iar lumea crede ca sunt surori. Cum este posibil / FOTO

14:20, 16.01.2024 - Asemanare izbitoare! Un duo mama și fiica sunt in mod constant confundate și se spune despre ele ca ar fi surori pentru ca arata aproape la fel. Cel mai probabil, cauza este diferența mica de varsta dintre cele doua.


Ce parere ai despre aceasta stire?