Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, ultimul mesaj pentru regretatul actor. Ce i-a transmis cea care i-a fost alături 54 de ani

Publicat:

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani, in urma mai multor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii ani. Trupul lui neinsuflețit a fost depus la depus la Teatrul de Revista „”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

PSD și PNL au depus lista comuna pentru alegerile europarlamentare. Mesaj comun transmis de Ciolacu și Ciuca: Am facut-o pentru Romania și pentru romani

07:20, 07.04.2024 - 10:34 - Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu au depus listelele cu candidatii comuni la europarlamentare la BEC. La finalul depunerii acestor liste, cei doi au facut scurte declaratii depresa."Am formalizat depunerea listei comune a aliantei PNL-PSD. E o lista care cuprinde o parte din europarlamentari care…

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Florin Piersic, mesaj in direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis indragitul actor clujean: „Pentru asta ma pregatesc intens”

11:05, 08.03.2024 - Nadia Comaneci și Florin Piersic i-au pregatit Simonei Halep o surpriza, un mesaj calduros, in timpul unei intervenții televizate, dupa ce campioana a obținut victoria la TAS.Marea gimnasta a lumii Nadia Comaneci, prima care a obținut vreodata nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale…

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.

Roxana Dobre, mesaj acid pentru femeile care o critica: „Sunteți frustrate!”. Ce a transmis soția lui Florin Salam / VIDEO

12:20, 02.02.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj acid pentru femeile care o critica. Soția lui Florin Salam a facut o postare revoltatoare pe rețelele de socializare. Iata ce le-a comunicat partenera de viața a manelistului fanilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?