Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere la ea în curte. Cum a petrecut cântăreața și ce invitați a avut aproape

Publicat:

a organizat petrecerea aniversara in curtea casei ei, situata in apropierea unui lac. Printre invitați au fost și , și , careia a ținut sa ii transmita un mesaj sincer de apreciere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Xtra Night Show. Cum a petrecut Constantin Enceanu de ziua lui. Artistul a implinit 60 de ani in luna februarie: "Am avut aproape 80 de invitați..." / VIDEO

23:25, 01.03.2024 - Pe data de 16 ianuarie, Constantin Enceanu a schimbat prefixul, a implinit 60 de ani. Invitat in platoul Xtra Night Show, indragitul cantareț de muzica populara a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere.

Star Magazin. Cum și-a petrecut Delia ziua de naștere in acest an. Care este cea mai mare dorința pe care o are artista: „Imi doresc sa…” / VIDEO

16:55, 08.02.2024 - De ziua ei a spus pas vacanțelor și a petrecut alaturi de fani, dar și de cei mai buni prieteni. Delia, artista numarul 1 in Romania, a facut declarații exclusive pentru Antena Stars și a vorbit despre cea mai mare dorința pe care o are. Iata ce a spus jurata de la iUmor!

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa de iubit. A fost ceruta in casatorie la Paris, in luna decembrie / FOTO

22:40, 27.01.2024 - Alexandra de la Mireasa a avut, din nou, motiv de bucurie. Dupa ce, in luna decembrie, a fost ceruta in casatorie de iubit la Paris, tanara și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 24 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?