Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Constantin, confesiune cutremurătoare despre gândurile negre: „Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Publicat:

Viața de artist vine și cu foarte multe greutați. , care este tot timpul cu zambetul pe buze, a recunoscut ca meseria ei, una extrem de solicitanta, a impins-o de multe ori pana in punctul in care a ajuns sa aiba ganduri extrem de negre.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Gest extrem – Pentru ca nu a fost primit in casa, un barbat violent și baut și-a luat viața in fața apartamentului

10:20, 10.04.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Neamt s-a spanzurat in fata usii apartamentului sau, iar politistii au stabilit ca el venise acasa pus pe scandal, iar sotia nu l-a primit in locuinta deoarece se manifesta violent, informeaza News.ro. Dupa cateva ore, femeia a descoperit ca barbatul isi pusese capat…

Cerasela Rogen te invața sa iți schimbi gandurile negative cu cele pozitive. Ce trebuie sa faci in fiecare zi: ”Sa repeți...” / VIDEO

14:45, 08.04.2024 - O viața cu ganduri pozitive este o viața liniștita. Acestea te ajuta sa iți duci planurile la bun sfarșit și sa te bucuri de tot ce traiești. Iata cum te sfatuiește Cerasela Rogen sa iși schimbi energiile și gandurile negative cu cele pozitive!

Ștefan Floroaica și-a cumparat mașina visurilor sale: „Mi-o doream de cand aveam 16 ani”. Cum arata bijuteria pe patru roți

17:05, 26.03.2024 - Actorul din „Lia - soția soțului meu” a reușit sa iși achiziționeze mașina visurilor sale! Extrem de mandru de realizarea lui, Ștefan Floroaica a impartașit primele imagini cu noua ”bijuterie” in mediul online. Iata cum arata!

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 76 de ani, un actor extrem de iubit, care a jucat in zeci de comedii 

08:35, 29.02.2024 - Lumea filmului internațional este in doliu dupa ce Richard Lewis, actorul american care a jucat in zeci de comedii, s-a stins din viața pe data de 27 februarie, in urma unui atac de cord. Acesta a decedat la varsta de 76 de ani.

Zodiile care au fost suflete pereche in alta viața. Dragostea le unește și astazi

14:50, 26.02.2024 - Berbec și BalanțaBerbecul este o zodie de foc, iar nativii din acest semn sunt, adesea, extrovertiți, ambițioși și plin de incredere de sine. Cu toate acestea, pe plan amoros, lucrurile pot fi cateodata mai complicate. Atat de complicate, de fapt, incat acești nativi vor incepe sa creada ca sufletul…

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, in lacrimi la o lecție de viața cutremuratoare: „Nedrept!”

22:25, 31.01.2024 - Nea Marin și vedetele sale iși continua drumul in Baltenii de Jos, ca sa distribuie produsele atat de necesare localnicilor izolați și greu incercați. La una din case, gazda emisiunii și invitații sai au primit o lecție de viața dureroasa. Dan Badea nu și-a putut stapani lacrimile!


Ce parere ai despre aceasta stire?