Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margherita de la Clejani, primele declarații, după ce a fost atacată. A izbucnit în plâns! Cât este de afectată: ”Am fost consiliată de psihiatri”

Publicat:

Margherita de la Clejani a aparut pentru prima data in spațiul public, dupa ce a fost atacata de un barbat aflat pe o trotineta electrica inchiriata, pe strazile din Capitala. a recunoscut ca este in continuare extrem de afectata, dupa ce a fost injunghiata in piept cu un obiect ascuțit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Florin Calinescu iși cere drepturile pentru doua mari producții difuzate de PRO TV: 'Sunt create de mine” / Primele declarații ale actorului

15:46, 19.02.2024 - Actorul Florin Calinescu a rabufnit! Acesta a mers la inceputul acestei luni la OSIM pentru a-și inregistra doua marci celebre. Acesta a dezvaluit, in exclusivitate, motivul pentru care a recurs la acest gest.Citește AICI declarația lui Florin Calinescu- Producțiile celebre pentru care acesta…

Ilona Brezoianu, primele declarații despre iubit. Cu ce se ocupa: „Acum este plin sezon” EXCLUSIV

15:21, 17.02.2024 - Ilona Brezoianu este implicata de ceva vreme intr-o relație, insa da dovada de discreție, inclusiv pe rețelele de socializare, unde nu se regasesc imagini cu iubitul ei, o ipostaza cu cei doi “scapand” la un moment dat intr-un story. Prezenta vineri seara la avanpremiera sezonului 20 Te cunosc de undeva,…


Ce parere ai despre aceasta stire?