Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea înșelătorie prin care șoferii Uber și Bolt va ard la buzunar: Cum vă păcălesc firmele de ridesharing

Publicat:

Au ieșit la iveala informații incendiare! Șoferii Uber și Bolt au gasit metoda prin care va ard la buzunar. S-a aflat cum pacalesc clienți șoferii care folosesc aplicații de ridesharing.Conform unei anchete demarate de... Citește AICI cum iși PACALESC clienții șoferii Uber și Bolt - Marea INȘELATORIE a ieșit la iveala... .

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a facut Kate Middleton cu doua ore inainte sa anunte ca are cancer. Detaliul emotionant care a iesit acum la iveala

19:45, 25.03.2024 - Toata lumea este șocata de anunțul legat de cancer facut de Kate Middleton și situația inca este analizata in detaliu. Abia acum s-a mai aflat un aspect emoționant, care a surprins toți fanii. Ce facea Prințesa cu doua ore inainte de tristul anunț. Ce facea Kate inainte sa anunțe ca are cancer Kate…

Protestele taximetriștilor fața de firmele de RIDESHARING din transportul alternativ de persoane CONTINUA

20:25, 07.03.2024 - Protestele taximetriștilor fața de firmele de RIDESHARING din transportul alternativ de persoane CONTINUA Asociația Naționala a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi a anunțat astazi ca protestele taximetriștilor fața de transport alternativ de persoane continua. Asociația Naționala…

Ciolacu: Firmele cu acționariat exclusiv feminin, mai profitabile decat cele cu acționari barbați

21:40, 05.03.2024 - Firmele cu acționariat exclusiv feminin sunt semnificativ mai profitabile decat cele in care sunt acționari doar barbații, a declarat, citand un studiu, marți seara, premierul Marcel Ciolacu, la o gala a femeilor in economie.

Aliatii lui Navalnii nu pot nici macar sa ii organizeze funeraliile. Firmele de pompe funebre „refuza de indata ce aud de numele lui”

17:51, 27.02.2024 - "Cautam de ieri (luni) un spatiu pentru a organiza ceremonia de ramas-bun de la Aleksei", afirma pe X (ex-Twitter) purtatoarea de cuvant a lui Navalnii, Kira Iarmis, adaugand ca aliatii opozantului au sunat la "majoritatea firmelor de pompe funebre", atat publice, cat si private din capitala, dar niciuna…

Detalii șocante scoase la iveala de specialiști in cazul Alexandrei, tanara moarta la Maternitatea Botoșani. „Putea fi salvata”

14:10, 21.02.2024 - Moartea Alexandrei, tanara mama decedata la Maternitatea Botoșani, ar fi fost provocata de un proces de putrefacție intrauterina. Cel puțin asta susține un specialist ieșean. In plus, rapoartele arata ca nimeni nu a intervenit pentru scoaterea fatului mort de cateva zile.

Cum rezista fabricile nemțești din Timișoara șocurilor economice din Germania. „In principiu, merge bine aici”

05:25, 21.02.2024 - Firmele cu capital german din Timișoara au rezistat pana acum șocurilor din economia Germaniei, iar unul dintre motive este ca fabricile timișorene sunt foarte eficiente, avand echipamente moderne și mana de lucru mai ieftina decat in Germania.

Firmele vor fi obligate sa ia masuri pentru a proteja sanatatea mintala a angajaților

15:40, 12.02.2024 - In incercarea de a avea rezultate bune la locul de munca, tot mai multe companii au inceput sa introduca programe de terapie pentru angajați. La ședințe individuale sau intalniri de grup, oamenii sunt invațați cum sa iși gestioneze emoțiile. Potrivit unui studiu european, peste 30% dintre romani au…

China a cerut Ucrainei sa retraga firmele sale de pe lista „sponsorilor de razboi”

14:55, 02.02.2024 - China a cerut joi Ucrainei sa elimine imediat peste 14 companii chinezești de pe o lista de firme desemnate drept „sponsori internaționali ai razboiului”, afirmand ca dorește ca Kievul sa „elimine impactul negativ”.


Ce parere ai despre aceasta stire?